Şimdi Ara

Defias Brotherhood - [A] Pijama Terlik - Türk guildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Guildimiz - Defias Brotherhood realminde Alliance tarafında - tamamen türkçe bilen arkadaşlardan oluşuyor . Amacımız dil bariyerini aşıp eğlenceli bir ortam oluşturabilmek 83 üyemiz var. PVP ve PVE yapan tecrübeli arkadaşlarımız vardır. Sezon açılışıyla Rbg takımımız şekillenecektir . Gelmek isteyen yorum yazarsa rahatça ulaşabiliriz. Okudugunuz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephthus -- 4 Aralık 2014; 16:57:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• H.olsun dostum da hordemisin aliancemi hangi realm nedir ne deildir yazsan daha hayirli olmazmi? Boyle sari cizmeli mehmet aga gibi olmus inceden neyse ras gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın ama konu başlığında da dediğim gibi Defias Brotherhood realm i alliance tarafı
    Ama tavsiyenle introya ekleyeceğim şimdi teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pijama terlik adinda bir guild en fazla 1 patch yasar. Su guild isimleride zivanadan cikti iyice...
  • Bu tür ön yargıyla oyunu oynamakta olmaz. Önemli olan Guild ismi değil yapılmak istenendir. Arkadaşlara yeni katıldım ve gayet konuşmasını ortam kurmasını bilen sıcak insanlar. Kendilerine bu yeni oluşumda bende yardımcı olacagım. Bir çok kişi guild bulmak adına her yere konular açıyor bence bir noktada birleşerek eğlenceli vakit geçirebiliriz. Yardım sever temiz insanların PVP yaptığı bir guild arıyorsanız burayı herkese tavsiye ederim REALM'de harika guild de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.