Bildirim
DEFINITIVE CLUB (289. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İster seri. İster paralel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkdaşlar rotel 1090 ve 1095 power larım satılmıştır.
Sevgili Gökhan ve Engin kardeşlerimin sistemleride gayet güzel oldu.Hayırlı olsun, Keyifle kullansınlar.
Pre-power nokta atışıdır. Hele Definitive gibi sinema-sound canavarı ve yıllandıkca değeri artan cihazlar varken. Keşke Bp3000 ler,2000ler,Bp30lar Bp7000ler yeniden hala üretilse ve piyasaya sürülse..
Ha bugün sıfırları kaç para olurdu Allah bilir.
Def-ciler elinizdekilerin kıymetini bilin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babiş62 -- 2 Aralık 2017; 3:44:34 >
Hayırlı pazarlar arkadaşlar. Hiç zappiti medya player kullanan oldumu?
Zappiti one 4k hdr yada
Zappiti duo 4k hdr?
quote:
Orijinalden alıntı: babiş62
Hayırlı pazarlar arkadaşlar. Hiç zappiti medya player kullanan oldumu?
Zappiti one 4k hdr yada
Zappiti duo 4k hdr?
Oldu abi
Çöp
Arkadaşlar. BP7002-7006 ile Bp 2002-2006 karşılaştırırsak hangisi iyidir.? mesela bp 2006 piyasa çıkış fişyatı 1198 dolar iken BP 7002 1099 dolar ama ikince elde BP 7002 açık ara daha pahalı. hangisini terih etmek gerekir -
-
-
-
Maşallah çok heybetli duruyorlar center olarak me kullanıyorsunuz?
Clr2500 ve clr2000 i birlikte kullanıyorum bir süredir
quote:
Orijinalden alıntı: edmontdante
Clr2500 ve clr2000 i birlikte kullanıyorum bir süredir
Bp 2000, 2002,2006 serisi BP 7000 serisinden iyidir diyebilirmiyiz? -
tkp -
Hep merak etmisimdir bu def leri,
Önlerde iki sürücü ve ortada tiz ünitesi, buraya kadar sorun yok sürücüleri küçük de olsa ama aynı şekilde arkaya bakan da sürücüler varken birde tersi istikamete bakan kocaman bir aktif sub var.
Bu frontlarin nasıl bir sesi var diğer standart dizilimi hoparlörlere göre merak ediyorum.
Center da bile üstte sub var. Arkalarda ne kullanılıyor ona pek denk gelmedim sorraund olarak.
Bu hoparlörlerin hikayesini özetleyecek varmıdır. Eminim benim gibi rlmerak eden akdaslarda vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öylemi? Bir-iki arkadaş övmüştü onun için üstünde durdum.Verileri iyi gibiydi ama işte kullanınca bazı şeyler beliriyor.Yinede her zaman derim izafi durumlar.Görmek lazım tabi Tuğrul.
Dune nin yeni 4k pro su aslnda tam istediğim gibi xlr çıkış sabre dac vs.(Fiatda oppo203 parası kardeşim)
Zidoo ile dune arasındayım.Lakin Dune her türlü ağır basıyor.
Engin’le sipariş geçicez gibi.Bakalım.
quote:
Öylemi? Bir-iki arkadaş övmüştü onun için üstünde durdum.Verileri iyi gibiydi ama işte kullanınca bazı şeyler beliriyor.Yinede her zaman derim izafi durumlar.Görmek lazım tabi Tuğrul.
Dune nin yeni 4k pro su aslnda tam istediğim gibi xlr çıkış sabre dac vs.(Fiatda oppo203 parası kardeşim)
Abi sor Engin’e zappiti anlatsın sana zaten her şey onun basının altindan çıkıyor bana da o yön veriyor valla en azından bazı cihazlarla uğraşmaya gerek kalmıyor direk alıyor iyi se iyi kotuse kötü diyor hemen çıkıyoruz ısın içinden zappiti gibi
Bence de dune al yada zidoo al dune de daha acemi bu işlemcide bakalım ne olcak
-
quote:
Zappiti ile ilgili tüm yorumlar beyefendi ye ait
Benim cok beğendiğim bi marka cok kaliteli cihaz ama
Yazlim da bu işlemciye cok yeni girdiler oturmadı daha ileride oturur mu bilmem
Zidoo ilk benim eve geldiğin de 1 sene önce cop tenekesi idi
Yazılım geliş geliş bu hale geldi zappiti bunu yapabilse alırım cihazın üretimi cok kaliteli
Ama mevcut yazılım ve Engin in tecrübesi ile uzak durmam lazım şimdi
Su dune yi ocak ta getirecek galiba Engin gelsin bakalım beraber
-
Dostum 2000li serileri ile 7000li serileri arasında yıllar farkı ve işlem farkı var.Aktifleri pasif radyatörlerle donatılmış,watt’ları yükseltilmiş vs.Şimdiki 8000li ve 9000li serilerinde de yapısal incelme hoparlörlerin çapının küçültülmesi gibi zarif güncel işçilikler belirmiş.Fakat sonuçlara gelince yine göreceli durumlar.Ben eski modellerindeki tadı daha doygun,daha çaplı,daha vurucu bulurum.En azından hiç bir def kullanıcısının sinemada ses yok zırtladı,yok hoparlör yemedi,yok bas şöyle yaptı,yok tiz çatladı duyamazsınız.Varsada pilot hatasıdır! Adamlar 20 yıl öncesinden yapmışlar yapacaklarını bu konuda su götürmez bir gerçek.Ha teknolojik olarak yenilerde de halen aynı güçlü soundsal yapısını koruyor.Ama eskiler,yani Sandy amcanın elinin değdikleri bir başka.(Geçen mavi hifi deki izlemim ki yakında tekrar ziyaret edicem)
Ben mesela şu an center olarak cs8060 kullanıyorum inanılmaz bir detay ve net bas sunan (uzamayan ve tok) aktif yapısı var.
Yani kısaca fiat olayları başka bir belirteç ama
Bp3000tl=bp7000
Bp2000tl=bp7001
Bp2002 =bp7002
Bp2004 =bp7004
Vs gibi definitive nin üst segment hoparlörlerini eşleştirebiliriz.
Def kullanırken bütün setupı aynı component hoparlörler yapmayı kesinlikle atlamayın.En baba soundu öyle alırsınız.
Ben atmosa apart hop kullandım eh fena değil ama sonuç tırt!
-
Engin kesinlikle FBI ile çalışıyor..
Aynen Duneden umutluyum dostum.
Olmazsa zappiti pro suna ışınlanabilirim.Neyse bi gelsinde hele.(Yahu zidoo yada himedya oyuncak gibiler bitürlü ısınamadım)
Ama sonuca bakmak lazım tabi..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X