Merhaba Sony Str Dn-1080 side surround olarak kullanmak icin Definitive Technology BP2X Bipolar Surround Speaker dusunuyorum. Bir uyum problemi yasanir mi? Dusuncelerinizi alabilir miyim? Tesekkurler |
DEFINITIVE CLUB (306. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sorun olmaz.Sadece Definitive’ler biraz güç isterler.Şimdilik kullanın zaten ilerde daha güçlü bir avr’ye değiştireceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Merhaba;
Kusura bakmayin yogunluktan gec gordum cevabinizi. Cok tesekkur ederim/
-
Merhaba arkadaşlar, sadece müzik için ikinci el BP2000 veya BP3000 alınır mı? Yoksa JBL mi alayım yine?
Bazı arkadaşlar Definitive ile müzik dinlenmez, baslar ayrı, tizler ayrı, midler ayrı telden çalıyor diyor... Ben de sinema harici test edemedim hiç...
-
-
Merhaba;
Clr 2000 , Pioneer Sc Lx-701 receiver ile kullanmayi dusunuyorum. Uyum konusunda ustadlarin goruslerini alabilir miyim?
Tesekkurler
-
CLR2000 başarılı cihaz. Ben şu anda kanal başı 150 wattlık bir power anfi ile Front L-R ve center şeklinde 3 adet kullanıyorum. Bahsettiğiniz Pioneer modeli ile uyumu hususunda bir fikrim yok. Pioneer’ın özellikleri fena görünmüyor. Ancak Def’in bu modellerinin güç gereksinimi biraz fazla. Denemeniz gerekecek.
Merhaba. Bilgilendirmeniz icin cok tesekkir ederim. Onceden Definitive Hoparlorlere cok dikkat etmemisim. Sonrasinda bakinca cidden haksizlik ettigimi anladim.
Saglicakla kalin. -
-
Satıştaki hoparlörler (Bp2000TL hariç)elimde fazla olanlar. Hali hazırda kullandığım setup ise şu şekilde :
Front: Bp2000TL
Center: CLR2000 (Elimde 1 adet fazla satışta)
Surround:BPVX (Elimde 1 takım fazla satışta)
Back:CLR2000 x 2
Front High: BPX (Elimde 1 takım fazla satışta)
Rear High: BPX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edmontdante -- 4 Mart 2021; 12:14:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
SATILDI. Bp6-CLR2000-BPX-Pro Monitör 800 den oluşan 7.0 setup 12000 TL
İlk sahibinden ve sıfır ayarında. Bp6 ların orjinal spikeları dahi kullanılmamış. Kitapçıkları mevcut. Pro Monitör 800 lerin ayaklı standları ve masaüstü ayakları mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edmontdante -- 24 Mayıs 2021; 9:43:30 >
-
Eline sağlık Engin gayet güzel olmuş. Sonuçta başarılıdır eminim.E tabii Sdp55 gelince işler değişti.. -
Birkaç resim atıyımda topik canlansın.
Kısadan: Sistem 11+2
Önler Bp3000tl ve center clr3000
Surround ve back’ler bpvx
Tavan atmoslar ve tavan center jbl synthesis
Projeksiyon: Epson 9400
Pre-power:Yamaha cx5100&mx5100
Bluray ve medya player:Oppo205 ve zidoo zx9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babiş62 -- 1 Ekim 2022; 4:38:54 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: babiş62
Birkaç resim atıyımda topik canlansın.
Kısadan: Sistem 11+2
Önler Bp3000tl ve center clr3000
Surround ve back’ler bpvx
Tavan atmoslar ve tavan center jbl synthesis
Projeksiyon: Epson 9400
Pre-power:Yamaha cx5100&mx5100
Bluray ve medya player:Oppo205 ve zidoo zx9Sayin Babis62ö
Atmos destekli fımleri seyrederken atmos effekt'leri ıle atmos destekli olmayan filmleri seyrederken Yamaha processor hoparlör effekt'leri arasında ne kadar fark var acaba?
Ben hala 2008'de aldığım Yamaha Z11'i sizinki gibi 11.2 sistem ile kullanıyorum, ses effekt'lerini hala oldukça iyi buluyorum ama atmos için çok kaybettiğim ses effekt'ti var mı merak ediyorum.
Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X