Şimdi Ara

DEFINITIVE CLUB (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.178
Cevap
42
Favori
335.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: teknika

Definitive Club açılır da, @Teknika'nın fotoğrafları orada olmaz mı?

Buyurun arkadaşlar. Bu da benim DefinitiveTechnology Odam.

Definitive Bp 7001sc 1500 Watt Frontlar 2 Ad.
    Definitive CLR 2000 350 Watt Center 1 Ad.
    Definitive BPX Surroundlar 350 Watt Rear 4 Ad.
    Definitive Supercube Referance 1800 Watt Sub. 1 Ad.

Pioneer 436 XDE 109 Ekran Plazma
    Pioneer VSX-AX5ais 7X130 Watt THX Receiver
    Pioneer AVI-868s Dvd Player
    Pioneer A-380s Dvd Player
    Philips 720Sa Dvd Player
    Omnitronic Pikap

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

Bu da avizem! Uzakten kumandalı, döner dünyalı ve Flash'lı.
    DEFINITIVE CLUB

Sayın teknika size bir sorum olacak frontlarınız için 1500 watt demişsiniz ve ampli kanal başına cıkıs içinde 130 watt demişsiniz bunları nasıl sürüyorsunuz amplinize ampli düşük kalmıyormu frontlar için ?

• Selamlar ;

@SoundbnuoS front kolonların kendi anfisi var.Yani walkman de bağlasan ortalığı sallarsın

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

@SoundbnuoS front kolonların kendi anfisi var.Yani walkman de bağlasan ortalığı sallarsın

Saygılarımla.

Cevabın için tşkler ben bu işte yeniyim ve tabi ilk önce ampli almak gerekiyor ev sinema amplisi almayı düşünüyorum bütçem max.500-550 ve iyi birşey almak istiyorum(dts,prologic prologic 2 gibi dekoderleri destekleyen)sinemaya bayk,lırım ve beni tatmin edecek iyi birşey ne tavsiye edersiniz(müzikte dineleyecegim tabi ama öncelik sinema)? Saygılarımla...
  • arkadaşlar herkezin bayramını kutlarım

• Aynen öyle.

quote:

Selamlar ;

Saygılarımla.

• PEKİ SONY NİN QS MODELLERİ NASIL
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoundbnuoS

PEKİ SONY NİN QS MODELLERİ NASIL

Selamlar ;

İlgilendiğiniz modeli tam olarak yazarsanız yorum yapmak kolaylaşır, bu seride birçok model var.Bu modellerden birisinide ben kullanıyorum, imzamda görebilirsiniz ve oldukça memnunum.

Saygılarımla.
  • bu fiyata yamaha 361 öneririm
    quote:

Orjinalden alıntı: SoundbnuoS

quote:

Selamlar ;

Saygılarımla.

Cevabın için tşkler ben bu işte yeniyim ve tabi ilk önce ampli almak gerekiyor ev sinema amplisi almayı düşünüyorum bütçem max.500-550 ve iyi birşey almak istiyorum(dts,prologic prologic 2 gibi dekoderleri destekleyen)sinemaya bayk,lırım ve beni tatmin edecek iyi birşey ne tavsiye edersiniz(müzikte dineleyecegim tabi ama öncelik sinema)? Saygılarımla...

• YAMAHA RX-V361
    4 SCENE buttons offering easier operation
    Front panel mini jack for portable audio player connection
    9 selectable subwoofer crossover frequencies
    Subwoofer phase select
    Initial Volume Setting for setting the volume level at power on
    Maximum Volume Setting for avoiding unexpected loud sounds
    Max Power (6 ohms, 1 kHz, 10% THD) 135W x 5 /
    Min.RMS Power (6 ohms, 1 kHz, 0.9% THD) 100W x 5
    High dynamic power, low-impedance drive capability
    192kHz/24-bit DACs for all channels
    3 HDTV compatible component video inputs
    Wide-range video bandwidth (60MHz -3 dB, component video)
    8 DSP programs: 3 HiFi DSP and 5 CINEMA DSP programs
    Compressed Music Enhancer
    Night Listening Enhancer (Cinema/Music) and SILENT CINEMA
    Dolby Digital, DTS and Dolby Pro Logic II decoding
    Audio Delay for adjusting lip-sync

DEFINITIVE CLUB

SONY STR-DB798
    7 x 135 W
    QS Serisi
    Dolby® Digital / EX DTS® Dekoder / ES / 96/24 / NEO:6
    Dolby® Pro Logic® IIX Dekoder Dolby® Dual Mono
    Tam Dijital Sinema Sesi
    Çok Kanallı (5.1) 3 Ses Girişi, 1 Ses Çıkışı 5 AV Girişi, 2 AV Çıkışı 6 Dijital Giriş, 1 Dijital Çıkış Komponent video girişi x2, çıkışı x1
    A/V Sync
    Subwoofer Crossover 13 nokta
    S-Video dönüştürücüsü
    30 İstasyon Hafızalı RDS radyo

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbass -- 16 Ekim 2007; 12:39:42 >

• SLMLAR. BEN YAMAHANIN O MODELİNİ SADECE GÖRDÜM. DİNLEMEDİM. FAKAT F/P OLARAK İYİ DİYENLER VAR. YALNIZ BENİM İLK AKLIMA GELEN SONY OLUYOR. SONY KULLANIYORUM DİYE DEĞİL. YANLIŞ ANLAŞILMASIN. VE ÇOKTA ANFİ DEĞİŞTİRMEDİM. AMA ÖZELLİK ÇIKIŞ GÜCÜ VS. BAKIMINDAN SONY ÖNE GELİYOR. 7.1 SES FALAN. TABİ ÜSTADLARDA BİR FİKİR VERSİN.
    SAYGILARIMLA.
  • yamaha'nın tek üstün noktası hdtv girişlerinin olması.Bir sony strdb798 kullanıcısı olarak memnunum.JBL E-100 frontlarım var.Rahatça besleyebiliyor.7.1 hoş özellik.
  • teknika - reef1905-zart-deepbass.. Yorumlarınız ve önerileriniz için tşkler ben SONY STR-DB900QS modelini internette gördüm ve özlliklerine göre güzel bir ampli az cıkısı var ama idare eder sanırım sizce nasıl?link bu
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17341&productid=evsonystrdb900
  • birde deepbass unutmuşum 361 ve 798 in 2.ellerini o fiyatlara(500-550 ytl) bulabilirmiyim saygılarımla...
  • Geçen sene sıfırını 450 euro'ya almıştım.İkinci el için 550 YTL sanırım olabilir.Ama gelecek için HDMI-THX-7.1 gibi özellikler peşinde koşmalısın.Aslında bu iş sabır işi ( hobi olarak bakılmalı); ANFİ - SUB - FRONT - SURROUND - GÖRÜNTÜ ( PLAZMA,PROJEKSİYON) herbirisi üzerinde aylarca durulmalı, sırasıyla, içine sinerek alınmalı.BENCE.
  • SONY İÇİN İKİNCİ EL FİYATLARI ORTALAMA 500 CİVARINDA DOLAŞIYOR ZATEN . VE PİYASADA VAR. SADECE ARAŞTIR BENCE. TABİ DENİLDİĞİ GİBİ İÇİNE SİNENİ ALMALISIN. ACELEYE GEREK YOK.
  • benimde önümde daha 2-3 ay var sistem için bu yüzden daha neler cıkar karsıma Allah bilir.Tşkler deepbass-shagg..
  • burada 7+1 i gerçekten 100%100 olarak kullanan ve %100 performans alan kim var
  • ben alamıyorum çünkü 7 tane hoparlörüm hanüz yok. ama yakında definitive center ve surroundları alıyorum.
  • BENCE YOK. ZATEN FİLMDE PEK YOK. TIPKI THX GİBİ.

BİRAZ GELECEG YATIRIM BU İŞ. BAŞKA Bİ FARK YOK BENCE.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 26 Mayıs 2012; 23:18:03 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.