Şimdi Ara

Değeri Bilinmeyen Gerçek Galatasarayın Evladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Değeri Bilinmeyen Gerçek Galatasarayın Evladı
  • Yanlış hatırlamıyorsam devre arası Necati ile 1,5 yıl sözleşme imzalanmıştı, 6 ayda çok iyi performans göstermesine rağmen neden gönderilsin? Bunu 4 sene önce de tartışmıştık. Necati kendisi Eskişehirspor'a gitmek istediğini Terim'e söyleyip ayrıldı, kimse göndermedi yani.

O dönemde Elmander, Baros, Sercan ve Necati forvetti. Sezon sonu Umut kiralandı, Burak satın alındı. Üstüne kiralık olan Stancu ve Colin Kazım dönmüştü. Bu kadar adam arasında ilk 11 in değişilmezi olması imkansızdı. Yaşı da o dönem 33 falan olmuştu galiba. Necati'nin değerini herkes biliyor zaten. Fakat ligde ve Avrupa'da kaçırdığı o kadar net pozisyonlar vardı ki 2 maçta bir ana avrat küfür yediğini çoğu kişi hatırlamıyor sanırım.
  • tipi çok acaipti ben tilkiye benzetirdim hep gözlerini kaşlarını ve burnunu. Saçlarını geri doğru yapıştırırdı acaip bi tipi vardı ama iyi adamdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Hazırlık maçında Shalke ye artistik bir gol atıp 6 sene bunun ekmeğini yiyen klasik anatolian player.

baros un su kaynattığı dönem eğer gelmeseydi 12 sezonu şampiyon olurmuyduk tartışılır,10 maçta 6gol 4asisti var 8 galibiyet 2 beraberlik alıp yenilmedik necati geldikten sonra
  • exclusive kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Hele son maçlarında ne pozisyonlar kaciriyordu az sövmemistim kendisine.Baros sakat olmasina rağmen o oynasın daha iyi oynar diyordum en azından top çarpar girer diye.

İyi bir Galatasaray'liydi

https://twitter.com/Samiyen_1905/status/785390984783863808?s=09

Çok güzel be,o kalorifer odası da bu.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Değeri Bilinmeyen Gerçek Galatasarayın Evladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam gibi adamdi necati

her ne kadar bu takimin evladi olmasa da burak yilmazi da severim ben

Adama git dendi gitti

Benim kapi gibi kontratim var demedi

Cinde de ne kada para kazanirsa kazansin gsde de az kazanmiyordu

Adamin cocugu turkiyede kendisi cinde

Gsde de taraftar ne kadar sevmese de Kusmedi hep oynamaya calisti

Sahada beceriksizlikleri ve bencillikleri vardi ama oyun icinde kaldi hep

iyi profesyoneldi parasi ve tipi olmasina ragmen ne gece hayati vardi ne calkantili bir yasami

Ne de taraftara sov yapma cabasi

Adam bjk ye gitti oynayamadi

Anadolu kulubunde calisti fb ye gitti orda da yapamadi

Ts ye gitti ordan da gs geldi

Kendini gelistirdi

Bence turkiyede necati burak yilmaz mehmet topal son yillarda en profesyonel futbolculardi

Olgun oyuncular bu isimler konusmalarina roportajlarina bakin ordan bile anlarsiniz ne kadar kendilerinin farkinda olduklarini ve olgunluklarini

Bir de ardaya bakin volkan demirele bakin olcay sahana vs bakin konusmalarinadan belli laubalililleri
    Laylaylom yasadiklari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 16 Ekim 2016; 14:56:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesin Necati diyerek girdim konuya.Harbiden çok iyi adamdır kendisi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.