+ biz müşterilerin sadece webtasarım işini değil diğer tüm tanıtım hizmetlerini gerçekleştiriyoruz. (amblem, logo, logotype, dergi-gazete ilanı, dizgi, fotoğraf, bilboard, totem, kartvizit, broşür, katalog vs vs ) Tanımadan önyargıyla yaklaşanlar için her zaman cevabımız vardır. Uzaktan davulun sesi hoş gelmediği gibi boş da geliyor. Burada beni tanıyanlar iyi bilir. Tanımayanlar da boş cevap yazmasın.
BRAVO GÜZEL OLMUŞ
benim bildigim account normalde hesap demek ama senin sitede Galeriye tıklayınca account.html acılıyor, ne alaka? bari düzenlemişin tam düzenle
arkadaşım illa açıklama mı yapayım. dosya adlarından olmak üzere tüm içeriği bana aittir. Öyle havaya kuru sıkı atar gibi atmayın. Madem temp in ojinaline bakmadınız. Gelip burda bişi biliyormuş gibi yorum yapmayın. Temp in iskeleti ve sadece soldaki menu orjinal kalmıştır. Hatta menunun en üstü bile dğeiştirilmiştir. Acoounttur vs idir, içeriğidir hepsi kendime aittir. Tekrar ediyorum. İşi anlayan zaten görür. İlla temp temp diye sazanlık yapmanın alemi yok. account.html yi başta başka düşünüyordum sonra başka oldu. Ki eng account: hesap demek peki bu ne demek? illa login cp olması ya za kullanıcı kaydı scripti olacak anlamına gelmez. account credi cart Hesap Numaralar vs bir sürü şekilde kullanılabilir. İlla bunları anlatmak mı gerek? Dediğim gibi ilk başladığımda başka düşünüyordum. Sonra değiştirememişim. Bu da zamanımdan dolayı. Gelip gelip şu konuyu hortlatmayın. Ben yapıcı eleştirilerimi almışım. Aradaki çıkıntıları kali bile almıyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme