Şimdi Ara

Değerli arkadaşlarımdan leptop için yorum istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şuan toshiba S50 B 120 kullanıyorum performansından memnun değilim iki leptop arasında kaldım sizden değerli yorumlarınızı istiyorum.

birinci notebook: http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550jx-core-i7-4720hq-26ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w81-notebook.html#ozellikler

ikinci notebook: http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-15-p204nt-core-i7-5500u-24ghz-8gb-1-tb-hdd-156-4gb-w81-notebook.html#ozellikler

işlemciler karıştırdı kafamı biri 5. nesil biri 2. nesil ekran kartı biri 4 biri 2 değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar.

• Amaç.günlük kullanım mı. Yoksa oyun program vs. Varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun illa ki oynarım autocad falan kullanıyorum

• Birinci linkteki laptop özellik olarak çok daha iyi.Diğer laptopun 5.nesil olduğuna aldanma U serisi işlemciler performans olarak M.MQ.HQ lara göre daha düşük olurlar.Yani 4.nesil HQ İ7 li işlemci,5.nesil U serisi i7 ye göre daha performanslı.Hem birinci linkteki cihazın ekran kartı GTX serisi bir kart.GTX serisi ekran kartları çekirdek hızı.bellek hızı ve Bit değeri olarak daha yüksektir.İkinci cihazda ekran kartı olarak GT840M var Bellek boyutu 4Gb olması daha iyi olduğunu göstermesin sana.Ekran kartlarında da nesil ve motor gücü önelidir. GTX950M de motor gücü ve nesil olarak kuvvetli olduğu için daha iyi yani. Yani tercihini birinci linkteki Asus tan yapman senin için daha iyi olacaktır.

Bu linkte Mesut Çevik'in Nvidia'nın farklı modellerde ki ekran kartlarında incelemesini yaptığı GTA 5 performans testi var.İzlemeni tavsiye ederim.
    http://www.donanimhaber.com/notebook/haberleri/Dev-GTA-V-Dizustu-Testi-Butun-Mobil-GPUlari-deniyoruz-video-inceleme.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrynl91 -- 7 Temmuz 2015; 19:20:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taner_1881

Oyun illa ki oynarım autocad falan kullanıyorum

Asus olan iyidir.

• Peki aynı paraya daha özellikli bir ütün alabilirmiuim bi önderiniz var mı yolsa hiç kaçırmadan asusu almalımıyım?

• quote:

Peki aynı paraya daha özellikli bir ütün alabilirmiuim bi önderiniz var mı yolsa hiç kaçırmadan asusu almalımıyım?

Kardeşim bence çok fazla kafanı karıştırma fiyatta iyi özellikte iyi.
  • peki çokteşekkür ederim:) son soru önümüzdeki kaç yılın oyunlarını oynarım yaklaşık olarak gta , call of duty falan
  • quote:

peki çokteşekkür ederim:) son soru önümüzdeki kaç yılın oyunlarını oynarım yaklaşık olarak gta , call of duty falan

3 sene rahat götürür. Gta 6 çıkınca yenilersin artık.

• Bence laptop alma. 200-300 TL daha kat sistem topla derim. Şimdi ki aklım olsa laptop almazdım bile. Bir parçası bozuluyor değiştirmek masraf. Yeni oyunlar çıkıyor haliyle yeni parçalar çıkıyor laptop olduğu icin degistiremiyorsun.

• Asus çok daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: CemGunes

Bence laptop alma. 200-300 TL daha kat sistem topla derim. Şimdi ki aklım olsa laptop almazdım bile. Bir parçası bozuluyor değiştirmek masraf. Yeni oyunlar çıkıyor haliyle yeni parçalar çıkıyor laptop olduğu icin degistiremiyorsun.

işim gereği mecburum yoksa bende masaüstü hayranıyım ama mecbur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.