Şimdi Ara

değerli site adminlerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli site admini arkadaşlarım sizden birşey öğrenmek ve size birşey sormak istiyorum.aklıma takılan birşey var her defasındada bu durumla karşı karşıya kalıyorum bende diğer üyeler gibi kendimi rahat hissetmek istiyorum nedenmi nedeni şu ben sitenize ilan bırakıyorum 1-2 gün yayında duruyor ama ertesi gün koymuş olduğum ilanı göremiyorum fakat diğer üyeleriniz ilan koyduğu zaman hep ama hep yayında kalıyor yoksa bu sitede ayrımcılık gibi birşey söz konusumu onu öğrenmek istiyorum aklıma takıldıda o bakımdan. eğer bu konuda bana ve eğer benim gibi arkadaşlarım varsa lütfen gerekli hassasiyeti bize karşı gösterirseniz bizlerde sitenize daha doğrusu hepimizin ortak kullanımı haline gelmiş sitemize daha güzel ve daha yakışır davranış biçimlerinde hareket etmemizi sağlayacak olursunuz umarım anlatmak istediklerimi gerektiği şekilde anlamışsınızdır.siteniz ve emeklerinizden dolayı sizlere tşk ederim başarılarınızın devamını diliyorum saygılarımla.....

• bugune kadar kac tane ılan yazdın bılmıyorum ama toplam ıkı tanesı su anda yayında....

KENDI NICKINE TIKLARSAN ORADA LISTELER...

BELKI DE ILANLARIN SON IKI GUNLUK OLANLARINI LISTELIYORSUNDUR. VE BURADA ILANLAR 24SAAT SONRA 5.6. SAYFALARA KADAR GERILEDIGINDEN (YENILERI EKLENINCE DOGAL OLARAK) GÖREMİYOR OLABİLİRSİN...

AMA İLAN TAMAMEN SILINIYORSA EGER O DA YASADISI VE KURAL DISI ILAN ACMIS OLDUGUNDAN OILABILIR...

BU ARADA ADMIN DEILIM AMA ORTALAMA BIR ADMININ BURADA OLDUGU KADAR BENDE BURADAYIM VE SOYLEDIKLERIMIN KESINLIKLE AYDINLATICI OLDUGUNU DUSUNUYORUM...
  • çok tşk ederim kardeşim allah senden razı olsun valla bildiğin gibi gördüğün kadarıyla ben daha yeniyim valla bilemedim böyle dediklerini olacağını eğer yanlış anlaşıldıysamda tüm arkadaşlardan özür dilerim çok ama çok tşk ederim kardeş sğl allah razı olsun ...saygılarımla...
  • İkinci El Forum Kuralları

YUKARIDAKI LINKE TIKLA ISTERSEN.... ORASI DETAYLI SEKILDE YARDIMCI OLUR SANA...

SUNU DA SOYLIYIM.... IKINCI EL KISMINA BU TIP TOPIK ACMAKTA YASAK

SEN KONUYU KAVRA DA SORUN DEIL... BU TOPIGI SILERLER ZATEN...
  • birşey sormak istiyorum ben avatar olarak kendime bir resmi yaptım ama sanırım olmadı kendim göremiyorum neden acaba yoksa kendimiz göremiyormuyuz karşı taraf görüyormu ?????? bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim .
  • Bu konuyu Buraya Neden ACtın Bılemıyorum Ama bu Konu buraya Acılmazz...
  • Hayırlısı olsun ne diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forum sitesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.