Şimdi Ara

Değişik Bir Torrent Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam baylar. 2 haftadır uğraştığım bir sorunu söylemek istiyorum.

2 hafta önce Oblivion'u indiriyordum. Sabaha bıraktım, inmesi gerekirken %75 olmuş. Neyse dedim. Öteki gün bıraktığım an öbürsü gün %77 olmuştu. Ondan sonra yavaşlıktan sildim, ve Bully'nin Torrent'ini koydum. (Bunların hepsi Mamunda'dan, ve Oblivion'u bu olaylar gerçekleşmeden önce %75 yapmıştım.) Bully'nin Torrent'inde hız başlamıyor. Bildiğiniz başlamıyor, 0 falan da değil yani. Diğer eklediğim Torrentlerde ise önce 120'ye çıkıyor, ardından ise 10.0, 0.5, 0.1'de falan indiriyor. Acaba ban söz konusu olabilir mi? Bully'in Tracker'ı Mamundadan ve Mamunda'ya giremiyorum bu aralar.

Edit: Evet, şu an izoHunt'tan buldum; ancak yine de Download Speed 50'ye bile çıkamıyor. Hep 1, 2 falan.

Bu arada şöyle bir olay oldu: geçen gün The Sims 3 ve Bully'i bırakmıştım; bilgisayara inmiş görünüyordu, boyutları tamdı. Ancak Torrent'te %1 görünüyordu. İnmiş olan .iso'ları da takınca görmüyordu. Acaba Mamunda'dan ban falan mı yedim? Yeni yeni olmaya başladı; mamundaya giremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desbourne. -- 12 Eylül 2011; 3:03:19 >

• İnternet hızın kaç?
    Bittorrent, uTorrent, Ares, Azureus vb... (Hangi yazılımı kullanıyorsun?)
    Dosyaları indirirken aynı zamanda birden çok dosyayı seed ediyor musun?
    izoHunt'da da aynı durum varsa Mamunda banı falan söz konusu olamaz zaten. Çok fazla paylaşım yapıyorsan network bandwidth'in dolmuş olabilir ve bu nedenle diğer dosyaların band genişliğine sığması zor olacağı için bağımsız olarak internet hızın düşebilir. Yeni bir Torrent yazılımı deneyebilirsin ama bu büyük ihtimalle ya internet bağlantından ya da kullandığın yazılımdan kaynaklanıyordur.
  • uZorrent kullanıyordum, daha geçen gün BitTorrent'e geçtim. Internet hızım 1 MBit, ancak dediğim gibi sabaha inmesi gereken dosyaların çoğu inmiyor; ve download hızım AŞIRI düşüyor. Normal internetten indirmede problem yok; 120 çekiyorum. Ancak Torrent'e gelince bu aralar çok düşüyor, 120'ye geldiğini 2 kez gördüm, sonra hep 40'a düştü.

Dün gece izoHunt ve Mamunda'dan farklı bir siteden Overgrowth adlı bir oyunu çektim. (1.5 GB) 4 gibi bıraktım, şimdi kalktım. Ancak şimdi baktım ki 62.0% olmuş, "Invalid download state, try resuming" dedi. Ancak aşağıda 2 saat geçti yazıyordu. (mallamış biraz. :p) resume yaptım, ve o meşhur access denied'ı verdi. Virüs falan mı var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desbourne.

uZorrent kullanıyordum, daha geçen gün BitTorrent'e geçtim. Internet hızım 1 MBit, ancak dediğim gibi sabaha inmesi gereken dosyaların çoğu inmiyor; ve download hızım AŞIRI düşüyor. Normal internetten indirmede problem yok; 120 çekiyorum. Ancak Torrent'e gelince bu aralar çok düşüyor, 120'ye geldiğini 2 kez gördüm, sonra hep 40'a düştü.

Dün gece izoHunt ve Mamunda'dan farklı bir siteden Overgrowth adlı bir oyunu çektim. (1.5 GB) 4 gibi bıraktım, şimdi kalktım. Ancak şimdi baktım ki 62.0% olmuş, "Invalid download state, try resuming" dedi. Ancak aşağıda 2 saat geçti yazıyordu. (mallamış biraz. :p) resume yaptım, ve o meşhur access denied'ı verdi. Virüs falan mı var acaba?

Son zamanlarda ben de bir takım düşüşler yaşıyorum Bit'te ama en fazla %60'lara varan düşüşler oluyor. Tamamen inme konusunda sadece aklıma gelen değişkenler:
    - İnternet hızının bant genişliğine yeterli gelmemesi.(Fazla seed yapmaktan bu durum meydana gelebilir.)
    - Yazılımın güncel olmaması veya kurulumunda problemler çıkması.
    - İndirilen dosyanın kaynaklarının meşgul olması ya da az/hiç olmaması.
    Bu nedenleri gözden geçirebilirsin ama Torrent'den hiç hata raporu almadığımdan error konusunda yeterli teknik bilgiye sahip olduğumu düşünmüyorum...

• Önce bi' virüs taraması yapacağım. Önceden virüs olunca Access Denied veriyordu ama hiç başlamıyordu. Şu mamunda izoHunt işi canımı sıkıyor. :/ Tam oyun indirecek vakit morrent çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desbourne.

uZorrent kullanıyordum, daha geçen gün BitTorrent'e geçtim. Internet hızım 1 MBit, ancak dediğim gibi sabaha inmesi gereken dosyaların çoğu inmiyor; ve download hızım AŞIRI düşüyor. Normal internetten indirmede problem yok; 120 çekiyorum. Ancak Torrent'e gelince bu aralar çok düşüyor, 120'ye geldiğini 2 kez gördüm, sonra hep 40'a düştü.

slm dostum torrnette ki Invalid download state, try resuming hatasını düzeltebildinmi aynı problem bendede mevcut çaresini bulamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.