Şimdi Ara

Degisim Cihazi 2aydan fazla garantili i5 64gb beyaz 6.0.1li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Degisim Cihazi 2aydan fazla garantili i5 64gb beyaz 6.0.1li
    Arkadaşlar Merhabalar

cihaz Appstore'da gozumun onunde kutusu acildi koruma jelatinlerini ben söktum.
    tertemiz iphone 5 64 gb beyaz renk ios 6.0.1 işletim sistemi var dolayisiyla jeal break ' e uygun olması gerekiyor.(hiç yapmadım bilmiyorum araştırmalısınız)

tam batarya performansı onceki telefonumda 4 saat kullanım süresi alıyorken aynı kullanımla bu telefonda 10 saat kullanım süresi aldım.Tabi buna 6.0.1 işletim sisteminin katkısıda büyük velhasıl kelam cihaz sıfır cihaz 2 aydan fazlada appstore garantisi var.

yanında orjinal sarj aleti verecem
    üzerinde arkalı önlü şeffaf film var ek olarakta mavi renk silikon kılıfda hediyemdir.

Degisim Cihazi 2aydan fazla garantili i5 64gb beyaz 6.0.1li Degisim Cihazi 2aydan fazla garantili i5 64gb beyaz 6.0.1li Degisim Cihazi 2aydan fazla garantili i5 64gb beyaz 6.0.1liCihazi iş saatleri içersinde İstoçta iş saatleri dışında Zeytinburnu'nda görüp inceleyebilirsiniz.Saygılar.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 12 Ağustos 2014 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İlanı düzenleyemedim.Takas düşünmüyorum.Mesaj yerine whatsuptan yazarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.