Şimdi Ara

Değişken kasıntı süreleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle Sistemim FSP 60-gln 500w Psu ,
    PowerColor HD4890 ,
    İntel E4400 DuoCore İşlemci 2.00Ghz ,
    1 gb 667mhz ram ve
    Asus P5B-Mx Wifi anakart.

Sorum şu yönde normalde oyunlardan sağlam fps alabiliyorum ancak bilgisayarda çok canımı sıkan bi durum var ; oyun (Modern Warfare 2) oynarken bir anda kasıntılar oluşuyor bazı zamanlar süre olarak farklı oluyor ekran kartına o kadar para verdikten sonra doğal olarak can sıkıntısı oluyor çözüm önerileriniz nelerdir?
    (Bu arada bilgisayarda 2 işletim sistemi kuruluydu 1 ini sildim hatta diğerinide baştan kurdum şu an win7 kullanmaktayım)

Bellek kullanım 2 program çalışırken bile 700 mb gösteriyor bu nedir ya :S (Ram eklemeli miyim?)

Parça olarak değiştirmem gerektiğini düşündüğünüz parça olursa belirtiniz teşekkürler şimdiden ...

Kafayı yicem

Değişken kasıntı süreleri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resoxx -- 14 Ağustos 2010; 2:04:01 >

• up up...
  • görünüşe göre windows vista kurulu galiba windows 7 yüklemeni bi de ekran kartı chipset directx güncelleyip bir daha denemeni öneririm bi de çalıştırdan services.msc yapıp orda duruma basıp başladı yazan programlar windowsun kullandıgı programlar mesela kablosuz kullanmıyor isen onu devre dışı bırak internetten aratarak daha detaylı bilgiler ile gereksiz programları kapatır isen ram kullanımı acayip derecede düşer ya da bi alternatif daha var internetden katılımsız modifiyeli windows 7 indirirsen ölede sorun çözülür
  • PC nin ram in kapasitesi dolduğunda ram olarak HDD kullanmaya başladığı anda (özellikle oyunlarda) inanılmaz yavaşlamaya sebep olabilir. Bence ram i arttır sorunun düzelir derim. Zaten uygulamaların ram kullanım miktarı eskisi gibi değil. 1 GB ram dönemi bitti artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

görünüşe göre windows vista kurulu galiba windows 7 yüklemeni bi de ekran kartı chipset directx güncelleyip bir daha denemeni öneririm bi de çalıştırdan services.msc yapıp orda duruma basıp başladı yazan programlar windowsun kullandıgı programlar mesela kablosuz kullanmıyor isen onu devre dışı bırak internetten aratarak daha detaylı bilgiler ile gereksiz programları kapatır isen ram kullanımı acayip derecede düşer ya da bi alternatif daha var internetden katılımsız modifiyeli windows 7 indirirsen ölede sorun çözülür

arkadaşım zaten win7 kullanıyorum diye belirttim dediğin diğer çözümleri deneyeceğim

quote:

Orjinalden alıntı: furiag

PC nin ram in kapasitesi dolduğunda ram olarak HDD kullanmaya başladığı anda (özellikle oyunlarda) inanılmaz yavaşlamaya sebep olabilir. Bence ram i arttır sorunun düzelir derim. Zaten uygulamaların ram kullanım miktarı eskisi gibi değil. 1 GB ram dönemi bitti artık.

sorun banada ram kaynaklı göründü çünkü oyun içinde 950 mb kullanım gösteriyor tamam kabul ediyorum boştaki rakamda az buz değil ama ram alarak çözebilirim sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.