Şimdi Ara

DEĞİŞTİ-96 LAGUNA acillll

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 96 model laguna düşünmeye başladım :) LPG li ve düz vites aracın fiyatı makul.4-5 Tane araba aklıma yattı ama nerde araştırdıysam şu modelde şu sorun olur bu modelde bu sorun olur.Vallah kafam allak pullak oldu.Bu gidişle biz hiç arabaya binemiycez.Önerileriniz nelerdir.Son olarak toyota ve hyundai düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watan -- 2 Mart 2011; 3:46:10 >

• 1999 modeldi yanlış hatırlamıyorsam 2.0 140 hp volvo motorlu laguna alacakken son anda nasıl olduysa marea aldım.

memnunum seçimimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur_1

1999 modeldi yanlış hatırlamıyorsam 2.0 140 hp volvo motorlu laguna alacakken son anda nasıl olduysa marea aldım.

memnunum seçimimden.

Bende lagunayı çok istemiştim ama olmadı.Değişti maalesef görüşüm :) 2000 2002 arası opel vectra cd-cdx veya ford focusa karar verdim.Bakalım değişmezse muhtemelen bu 2 modelden birisi olur :) Bende yanlış hatırlamıyosam 140hp lagunalara çok sorun çıkarıyor demişlerdi.Tavsiye etmediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: watan

quote:

Orijinalden alıntı: 10ur_1

1999 modeldi yanlış hatırlamıyorsam 2.0 140 hp volvo motorlu laguna alacakken son anda nasıl olduysa marea aldım.

memnunum seçimimden.

Bende lagunayı çok istemiştim ama olmadı.Değişti maalesef görüşüm :) 2000 2002 arası opel vectra cd-cdx veya ford focusa karar verdim.Bakalım değişmezse muhtemelen bu 2 modelden birisi olur :) Bende yanlış hatırlamıyosam 140hp lagunalara çok sorun çıkarıyor demişlerdi.Tavsiye etmediler.

İyiki laguna almadın.Bu arabalar eski ve üst model araçlar olduğundan parçaları pahalı.Arkadaşımın babasında 1997 model var 115'liklerden.Gemi gibi sağlam araba yüksek hızda sarsmıyor ve konforlu ama parça olayı sakat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.