Bildirim
'Değiştirme Ürün Bekleniyor' Kaç Günde Ulaşır? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07
quote:
Orijinalden alıntı: netkolik21
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07
TVT hocam, Antalya'daki yetkili servis.
anladım hocam tvt yi mi aradınız apple mı
birde cihaz ıphone 7 öyle değil mi
TVT'yi aradım hocam. Cihaz 6S Plus.
hocam bugün kargoya vermişler yanlız takip edemiyorum yurt dışından mı geliyor acaba?
yeni durum bu ne anlama geliyor acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netkolik21 -- 23 Ağustos 2017; 22:29:13 >
-
14 ÜNDEN BERİ STOKTAN TELEFON BEKLİYORUM -
Konuyu açan arkadaş veya diğerleri alabildiniz mi acaba telefonlarınızı?
Aynısı benim de başımda arkadaşlar. Araya bayram girdiği için uzadı da uzadı.. Bayramla birlikte 17 gün oldu iş günü olarak 10-11 gün oldu ses seda yok. Söğütlüçeşme Genpa'ya teslim ettim onlar Apple'a gönderdi şimdi değişim bekliyorum hala.
Android kullanmakta zorlanıyorum bir de..
-
Değişim bekleyen arkadaşlar yeni cihazlarınız geldi mi acaba ? Benim cihaz içinde bugün değişim kararı çıktı. -
Cihaz nedir hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bossadam
Cihaz nedir hocam
6s -
Benim 3 Kasım'da değişim çıktı yarın anca elime gelicek maalesef teknik servis araya girince işler biraz uzuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de değişim çıkmış GÜrgençlerden bakınca öyle yazıyor ama Apple'den bakınca Durun Bilgisi YOK yazıyor neden böyle bilgisi olan var mı ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X