< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DEHB OLUP DERECE YAPANLAR ? (2. sayfa)

-
-
Bende var dehb.Doktor ilaç verdi ama kullanmıyorum.Şahsi tecrübem şöyle hayatımda hiçbir tyt denemesini yetiştiremedim.Ve denemede bir yerden sonra aşırı sıkıldığım için performansım da düşüyordu başlarda iyi olsamda mutlaka dikkat hatalarından 5-10 soru kaçırıyordum.AYT de öyle dikkate değer bir sorun yaşamadım zaman boldu oturdum çözdüm arada dikkatim dağıldı hayal falan kurdum kafam başka yerlere gitti ama bir şekilde yetiştirdim.
Hazırlık sürecinde asla adam akıllı ne okulda ne dershanede bir dersi tam dinleyemedim full youtube dan çalıştım başlarda masada 10 dakika bile kalamıyordum hemen uykum geliyordu ama kendimi zorladıkça günde 8-10 saatlere kadar çıktım.
Yani imkansız diye bir şey yok dehb olan başka bir arkadaşım say 7500 yaptı şuan odtü de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33846A974 -- 4 Kasım 2023; 12:2:49 > -
eyvallah hocam. idare ediyoz işte
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X