Şimdi Ara

dehşet korku oyunu bilen varmı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MANHUNT!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 23 Mart 2005, 18:53:45 >
  • NOCTURNE bu oyunu bul ve oynaaaaaa
  • valla bende manhunt derim karanlıkta ve tek başına oynarsan ahfiften yusuflatıo yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: godmorgon

NOCTURNE bu oyunu bul ve oynaaaaaa

Kesinlikle, biraz eskidir ama grafikleri hala güzel... Sağlam korku oyunu...

Ayrıca korkuda Undying'in üstüne tanımam.
  • undying derim , hala oynayamıyorum yaş oldu 25 tırsmaktan cd çantasında ole yatıyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: athloon

undying derim , hala oynayamıyorum yaş oldu 25 tırsmaktan cd çantasında ole yatıyor....

walla gördüğüm en süper korku oyunuydu ya (ewin içinde dolanırken bi yerden kurt gibi olan yaratıklardan fırlamıştı ve ben sandalyeden düştüm:) ) ama cd si bozuldu bulabileceğim bi link yada adres varmı ya bursadayım walla özledim oynamayı
  • eğer korkmak istiyorsan PAINKILLER oyununu özellikle gece oyna evde tek başina ol
  • Undying katılıyorum bu oyun insanı koltuğa bağlamak için yapılmış.
    onun dışında painkiller
  • quote:

undying derim , hala oynayamıyorum yaş oldu 25 tırsmaktan cd çantasında ole yatıyor....

kesinlikle katılıyorum oyuna belli bir süre sonra ruh ve benden sağlığım açısından devam edemeyeceğimi anladım ve hala oynayamam...
  • tHe ThinG var Bi dene istersen bayada uzun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzersayz

tHe ThinG var Bi dene istersen bayada uzun.

sonuna kadar katılıyorum buda güzel
  • Bilgisayar için Undying Ps2 için Fatal Frame 2
    Not: Fatal Frame 2 yi oynarken yanımda oyunu izleyen 3 kişi bir sinematik sahnesinde aşırı korktu. Kalkıp su falan içtiler.
  • Parasite Eve 2 mutlaka oyna.Bir de Cold Fear yeni çıktı bul al oyna...
  • bence far cry ın ileriki bçlümleri yani yaratıklı bölümleri böle magranın içinde geçen bölümlerde geçen yaratık sesleri den bayağı bi tırs mıştım ama yüksek seste
  • quote:

Bende Doom3'de karnıma ağrılar girdi, vücudumda ne kadar kas varsa hepsi harekete geçti. Dakka başı sandalyede hoplamaktan ve kasılmaktan bi hoş oldum. Sonunda sanırım 3. bölümdü oyunu sildim ve CD lerini deriiin biyere gömdüm...

Ayrıca Thief 3'de bir tane bölüm vardı. Shallbridge Cradle. Saçlarımın havalandığını hissetmiştim

• The Suffering oyna korkudan tuvalete gidemezsin

• doom 3 anı refleksler yapmanı sağlıo.shivers 2 die bi oyun var onu oyna varya geceleri kabuslarına girer oyun.
    not:shivers 2 1997 nin oyunu bulman biraz zor olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.