Şimdi Ara

Dehşetin Efendileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beğendim
  • ahahah Yorick acayip komik olmuş.Bide benim main champimdir :D Koskoca gravediggerı ne hala getirmişler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenJi -- 23 Temmuz 2012; 17:55:01 >
  • Guccab riot
  • Cho çok orjinal olmuş.
  • http://nooooooooooooooo.com/

Cho çok iyi olmuş bence, vlad güzel değil ama
  • hahahaha sonda bombayı patlattılar :D
  • Şaka maka orjinalinden çok daha iyi olmuş türklerin ypatıkları.Ciddiyim acayip güzel olmuş seslendirmeler.Ses tonları karakterlere iyi oturmuş.
  • son durak kara toprak
  • Bak ne oldu şimdi.
  • Cho hariç gerisi olmamış bence.Hele yorick.
    Bewitching Nidalee de oğlum bak tarzı şeyler söylerse şaşırmayalım.
  • adamın mezar taşına yazmışlarda koptum lan en iyi yorick olmuş şuana kadar ahahahhahah
  • Ben baya güldüm acıkcası itinayla kan alınır falan gayet hoş olmus .
  • ooooov yoooooooooooooo...

sesli ağladım
  • Bunlar gerçek replikler değil, değil mi? Yani demek istediğim oyuna eklenmeyecek. Sadece video?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 23 Temmuz 2012; 18:04:59 >
  • Yorick alıcam ahah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Şaka maka orjinalinden çok daha iyi olmuş türklerin ypatıkları.Ciddiyim acayip güzel olmuş seslendirmeler.Ses tonları karakterlere iyi oturmuş.

vlad :(
  • Be negavite derken ki ses nerede. Vladimir kötü olmuş. Gerçi Vladimir'in sesinde fazla bi efekt yok. Aynı sesi yapmaları neredeyse imkansız. Adama türkçe öğretmeleri lazım. Yorick eski türk filmlerinde ki gibi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Şaka maka orjinalinden çok daha iyi olmuş türklerin ypatıkları.Ciddiyim acayip güzel olmuş seslendirmeler.Ses tonları karakterlere iyi oturmuş.

vlad :(

Türklerinki daha eğlenclei olmuş fark o :D Vlad daha neşeli dha ne istiyosun :D Sıkılmadı oyundaki kasvetli seslerden :D

• Günde 4-5 oyun Vlad oynayan biri olarak Vlad'dan soğuttular adamı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.