|
DEJİ İLE İOS11 - 7 SAAT 45DK KULLANIM!! (23. sayfa)
-
-
6s plus için hangi bataryayı önerirsiniz arkadaşlar, 4 yıldır kullanıyorum ilk defa değiştirmeyi düşünüyorum günde en az 2 kere şarj etmek gerekiyor. Pil sağlığı %68 -
Deji almayın aldırmayın. Çünkü şarj entegresini bozuyor uzun süre sonra 330 TL yaptırdım.
Gidin orijinal alın veya yan sanayi alın ama deji almayın aldırmayın.
Ben alırken kullanıcıların yorumlarına bakıp almıştım herkes memnun diye ama işin rengi değişti telefonumu yaptırırken teknik servis işi yapan telefoncuları gezerken telefonumu yaptırmak için onların söyledikleri bu deji şarj entegresini bozuyor Muş ve 7-7 Plus taki kronik ses entegresini bozulması için tetikliyor Muş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kutu içeriğinden tornavida seti ve pil yapıştırma bandı çıkıyorquote:
Orijinalden alıntı: efesb
kutunun içinden çıkan tornavida ve diğer apartlar dışında birde pili yerine yapıştırmak için bir bant çıktı mı kutudan? Nasıl yapıştırdınız yeni pili yerine?
Alıntıları Göster -
iphone 6 için aldım ortalama 1 ay oldu montajını kendim yaptım orjinal batarya %89 du 1 günü zor çıkarıyordu Deji bataryayı taktıktan sonra telefon ortalama 2 gün şarj süresi veriyor, 2. telefon olarak kullanıyor sürekli whatsapp web açık ve instagram hesabımızı yönetiyoruz.Şuan memnunum tabii daha taze denilebilir ileride ne gösterir bilmiyorum. -
Teşekkür ederim cevabınız . bende alacağım büyük ihtimal Pil sağlığım İphone 6 da %86 -
Olumsuz yorum yapan arkadaşları gördükçe gülüyorum, batarya değişimini dahi beceremeyip telefonu bozanlar suçu bataryaya atıyor.
Suç bataryada değil arkadaşım sen beceriksizsin
Kendim dahil 5 kişi deji batarya kullanıyoruz yüksek kapasiteli olanlardan, ben 1 yıldır diğer 4 kişi ise 1.5-2 yıldır en ufak sorun yaşamadan kullanmaya devam ediyoruz. -
İphone 6s plus kullanıcısyım benim batarya %75 seviyesine indi artık.Bi tavsiye üzerine bix marka batarya sipariş ettim elime ulaşmadı kalitesi nasıl bilmiyorum ama pek bişey beklemiyorum.Benim merak ettiğim orjinal dışında batarya şişmesi ne biliyim patlaması filan hangi durumlarda olur ben mesela powerbank a takıp oyunda oynuyorum ama ısınma olmadı çok (orjinal batarya ile ) yada akşamdan sabaha kadar şarjda bırakıyorum.Önerileriniz varsa alırım teşkkur ederim. -
Arkadaşlar deji batarya takalı 1 yıl oldu ancak halen pil sağlığı %100 görünüyor ve hatalı muhtemelen. Gerçek pil sağlığını ve şarj döngüsünü görebileceğim bir program var mı Bilgisayar için
6s + telefonuma 1 yok önce kendim taktık deji marka bataryayı. İlk 6 ay gerçekten inanılmaz performans gösterdi ama ondan sonra performansı gittikçe düştü. Şimdi ise yine de idare eder ben pişman olmadım açıkçası
iPhone 7ye dün deji 2200 MAH pil taktım gayet güzel şimdilik. Telefonu satmayı düşünüyordım vazgeçtim bir sene dsha böyle kullanacağım bir günü rahat çıkartıyor 8 saate yakın ekran süresi alıyorum.
Merhaba pil değişimi yaptığınızda ios orijinal değil gibisinden sorun çıkarıyor mu böyle birşeyler okumuştum ancak bulamadım pil sağlığı sorunsuz görünüyormu
Deji candır ya -
nasıl memnuniyet devam ediyor mu ?quote:
Orijinalden alıntı: iNFeRNuS
iPhone 7ye dün deji 2200 MAH pil taktım gayet güzel şimdilik. Telefonu satmayı düşünüyordım vazgeçtim bir sene dsha böyle kullanacağım bir günü rahat çıkartıyor 8 saate yakın ekran süresi alıyorum.
Gayet güzel sorun yok.
Arkadaşlar İPhone 6s Plus aldım bi kaç tecrübeli arkadaşlar cevap yazabilir mi?
1 ekran değişmiş orjinal ile
2 batarya orjinal değil şarj etmek uzun sürüyor .
3 batarya sağlığı yazmıyor ne yapmamı önerirsiniz?
Oyun vs oynadığımda 5.5 saat ekran alıyorum.
Ve parmak izi çalışmıyor ama home butonu çalışıyor!
Teşekkürler
TEMMUZ 2020 EDİTI: Arkadaşlar yıl olmuş 2020 hala deji batarya iyi mi diye sorular geliyor.... Markaya güvendim aldım ve pişman olmadım. Kullandığım süre boyunca orjinal batarya gibi haatta daha iyi diyebileceğim performans aldım. Konuda detaylı acıklamalar yaptım. Ama artık hala sorup durmayın.
Orjinal batarya da en mükemmel performansını 1 yıla kadar korur, bu batarya da. Batarya yahu bu ne kadar pahalı olurda da olsun ömrü belli. 300+ tl verip 1.5 yıl verimli kullanacağıma 1 tıl verimli kullanıp yine dejiyle değiştirir sıfır bataryamla devam ederim.
ÜZERİNDE ELMA YOK DIYE KORKMAYIN.
BU ARADA YENİ TELEFONUM NOTE 8 PRO
HADİ BY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Wiggle -- 31 Temmuz 2020; 18:45:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İPhone 6s Plus 3680 Mah 2020 kullanımı kaç dakika veriyor ? Ayrıca iOS 14 ile kullanım değerleri nedir ? Deneyen var mı ? -
Hocam bende de iphone 7 var. Taktırmayı düşünüyorum. Uzun kullanımda ısınma ve şişmeden kaynaklı ekran arızası verdiği söyleniyor. Son durumun nedir? Uzun kullanım sonucu önerir misin?
-
Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Cihazı elimden çıkarmak zorunda kaldım. Cihaz elle tutulamayacak kadar ısınıyor. Hele bir görüntülü konuşma yapın bildiğiniz üstünde yumurts pişer kıvama geliyor. Hatta buraya yazmayı dişünüyordum sattığım gün aklımdan çıkmış bildirim göndermeniz iyi oldu. Teşekkürler.
edit: nisan 2020 de bataryayı kendim taktım, mayıs ayında bir problem yoktu, sonrasında haziran gibi iyice ısınmaya başladı. Eylül ayında satmak durumunda kaldım satarken de telefon işi yapan bir arkadaşa sattım ve deji batarya taktım aşırı ısınıyor böyle kullanma ya da satma dedim. Bu bataryalar anakart ısınması yapar ben değiştireceğim dedi. İphoneumu da upgrade edemediğim için androidle yola devam ettim. (Oneplus Nord)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iNFeRNuS -- 13 Aralık 2020; 23:19:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X