Şimdi Ara

>>Dekaron KORE SERVERİ ACC İÇİN KSSN NUMARALARI BURDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Korede 86 lvl oldum Bagi warrior Hiç kimse Hayır demedı Party İstediğimde Testte oynayacaksın Düz kore oynamayacaksın Testte girer girmez 1 000 000 DIL paran war ve Normal Dekaronun 5x Kat fazla exp war fakat ya Türk İp lerini banladılar Yada Serverlar kapalı tam emin değilim Ben baya oynadım oyunu herşeyini biliyorum Şu an 2moonsu bekliorum Eğer detaylı bilgi almak isteyen olursa Bewildrecht_4@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlord

Korede 86 lvl oldum Bagi warrior Hiç kimse Hayır demedı Party İstediğimde Testte oynayacaksın Düz kore oynamayacaksın Testte girer girmez 1 000 000 DIL paran war ve Normal Dekaronun 5x Kat fazla exp war fakat ya Türk İp lerini banladılar Yada Serverlar kapalı tam emin değilim Ben baya oynadım oyunu herşeyini biliyorum Şu an 2moonsu bekliorum Eğer detaylı bilgi almak isteyen olursa Bewildrecht_4@hotmail.com

ss koysan da bizde görsek
  • hala sorun devam ediyormu beyler kore serverında?
  • Ben bulamadım bi türlü şu KSSN 'yi yaw pff... . Lütfen buraya yazabilirmisiniz kullanılmayan 1 tane
  • quote:

Orjinalden alıntı: DekaronPlayer

Ben bulamadım bi türlü şu KSSN 'yi yaw pff... . Lütfen buraya yazabilirmisiniz kullanılmayan 1 tane

hort
  • Harbi Niye Upladın Git DekaronEU yu indirsene ben 20 ettim ^^
  • öncelikle sa . **** file not found diyo tekrardan upload edebilme imkanınız varmı ? TEŞEKKÜRLER.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.