arkadaşlar 12 yıldır fotoshop kullanıyorum halen bir fotğrafcıdacalışıyorum ama ben ek gelir olarakta dekupe işi yapmak istiyorum eger ilgilenirseniz. Tel 0541 638 60 71 pm de atabilirsiniz
arkadaşlar pahalı calışmıyoum fiyatlar esnektir ama kaliteli iş istiyosanız bi deneyin derim
quote:
Orijinalden alıntı: selki
arkadaşlar pahalı calışmıyoum fiyatlar esnektir ama kaliteli iş istiyosanız bi deneyin derim
ilanım günceldir
quote:
ilanım günceldir
Alıntıları Göster
İlanım güncedir
quote:
İlanım güncedir
Alıntıları Göster
ilanım günceldir
quote:
ilanım günceldir
Alıntıları Göster
HİÇ İLGİLENEN YOKMU YAW
quote:
HİÇ İLGİLENEN YOKMU YAW
25 kuruşa dekupe yapan var... 25 Kuruşa... kalite insanların umurunda değil. ne kadar iyi kesim yaptığını takmıyorlar bile. adam pen tool ile kesiyor. kenarlara feather veriyor fona atıyor, saçlar tane tane görünüyor mu, tenin, fona yakın renkteki yerleri arada kaynamış mı kaynamamış mı umrunda değil adamın... Allah yardımcın olsun. sektörün işi zor.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurozane
quote:
HİÇ İLGİLENEN YOKMU YAW
25 kuruşa dekupe yapan var... 25 Kuruşa... kalite insanların umurunda değil. ne kadar iyi kesim yaptığını takmıyorlar bile. adam pen tool ile kesiyor. kenarlara feather veriyor fona atıyor, saçlar tane tane görünüyor mu, tenin, fona yakın renkteki yerleri arada kaynamış mı kaynamamış mı umrunda değil adamın... Allah yardımcın olsun. sektörün işi zor.
Alıntıları Göster
teşkkür ederim hiçmi ışık yok diyosun
quote:
teşkkür ederim hiçmi ışık yok diyosun
Alıntıları Göster
dekupeee yaptıracak yokmu hiçç :D
quote:
dekupeee yaptıracak yokmu hiçç :D
Alıntıları Göster
ilanım günceldir
quote:
ilanım günceldir
Alıntıları Göster
Ücretsiz yaparsan referans olurum
quote:
Orijinalden alıntı: Tastarakay
Ücretsiz yaparsan referans olurum
Alıntıları Göster
ianım günceldir
quote:
ianım günceldir
Alıntıları Göster
ekmek yok bu işte :) çok ucuza yapılıyor dışarda
quote:
Orijinalden alıntı: e*man
ekmek yok bu işte :) çok ucuza yapılıyor dışarda
Alıntıları Göster
bende ucuza yapıyorum ya okadar pahalı yapmıyorum
quote:
bende ucuza yapıyorum ya okadar pahalı yapmıyorum
Alıntıları Göster
ilanım günceldir
quote:
ilanım günceldir
Alıntıları Göster
Allah yardımcın olsun..işimiz zor Türkiye de insanlar emeğinin karşılığını malasef iş kaçar korkusuyla isteyemediği için..
quote:
Orijinalden alıntı: maxer
Allah yardımcın olsun..işimiz zor Türkiye de insanlar emeğinin karşılığını malasef iş kaçar korkusuyla isteyemediği için..
Alıntıları Göster
allah razı olsun yapıyorum üç beş birşeyler ama birazdaha fazla olsa daha iyi olur düşüncesiyle hareket ediyorum. O yüzden sürekli ilanımı güncelliyorum
quote:
allah razı olsun yapıyorum üç beş birşeyler ama birazdaha fazla olsa daha iyi olur düşüncesiyle hareket ediyorum. O yüzden sürekli ilanımı güncelliyorum