Şimdi Ara

delete (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
12.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu arada sanırım bizdekinin markası farklıydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu fiştekleyip uyandırmak gibi olacak ama fiyatları kol gibi biraz adamlar 150,200 tl lik makinalara tank takıp fiyatını 3e 4e katlamış bunların Kartuşları fotoğraf basmak için ideal değil hem renk sayısı az hemde 2pl foto için ideal değil bu tip kartuş kullanan bir yazıcısını kullandım canonun ancak fotoğraf kağıdına bile renk tonlarını ayarlayamıyordu ancak ofis için ideal ürünler tabi fiyatlarının kol gibi olduğunu saymazsak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu 2pl 3pl olayı nedir epson l365 3pl mürekkep diyor canon g3400 2pl küçük mü daha iyidir büyük mü anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: atisaca

Konuyu fiştekleyip uyandırmak gibi olacak ama fiyatları kol gibi biraz adamlar 150,200 tl lik makinalara tank takıp fiyatını 3e 4e katlamış bunların Kartuşları fotoğraf basmak için ideal değil hem renk sayısı az hemde 2pl foto için ideal değil bu tip kartuş kullanan bir yazıcısını kullandım canonun ancak fotoğraf kağıdına bile renk tonlarını ayarlayamıyordu ancak ofis için ideal ürünler tabi fiyatlarının kol gibi olduğunu saymazsak.
    quote:

Orijinalden alinti: dostum kertenkele

Konuyu fistekleyip uyandirmak gibi olacak ama fiyatlari kol gibi biraz adamlar 150,200 tl lik makinalara tank takip fiyatini 3e 4e katlamis bunlarin Kartuslari fotograf basmak için ideal degil hem renk sayisi az hemde 2pl foto için ideal degil bu tip kartus kullanan bir yazicisini kullandim canonun ancak fotograf kagidina bile renk tonlarini ayarlayamiyordu ancak ofis için ideal ürünler tabi fiyatlarinin kol gibi oldugunu saymazsak.

Arkadaşlar merhaba,

Canon ip7250 ve Canon pixma g3400 arasındaki fiyat farkı ve baskı kalistesi farkı açısından yorumlarınız nedir?

ip7250 damlacık boyutu 1 pl iken g3400'de bu 2 pl.

Ancak mürekkep ve dolum olayları ikisinde de aynı mı onu çözemedim. g3400'e rahatlıkla dolum yapılabiliyor tanklara ama ip7250 nasıl bir cihaz, dolumu mürekkebi nasıl?

• stüdyo kalitesinde fotoğraf basmak icin 1pl ve 1,5pl yazıcılar alınmalıdır
    2pl ve 3pl yazıcılar sıradan baskı, evrak isleri ve normal fotolar icin üretiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresk

quote:

Konuyu fistekleyip uyandirmak gibi olacak ama fiyatlari kol gibi biraz adamlar 150,200 tl lik makinalara tank takip fiyatini 3e 4e katlamis bunlarin Kartuslari fotograf basmak için ideal degil hem renk sayisi az hemde 2pl foto için ideal degil bu tip kartus kullanan bir yazicisini kullandim canonun ancak fotograf kagidina bile renk tonlarini ayarlayamiyordu ancak ofis için ideal ürünler tabi fiyatlarinin kol gibi oldugunu saymazsak.

Arkadaşlar merhaba,

Canon ip7250 ve Canon pixma g3400 arasındaki fiyat farkı ve baskı kalistesi farkı açısından yorumlarınız nedir?

Ancak mürekkep ve dolum olayları ikisinde de aynı mı onu çözemedim. g3400'e rahatlıkla dolum yapılabiliyor tanklara ama ip7250 nasıl bir cihaz, dolumu mürekkebi nasıl?

Fiyat farkı ikinci yazıcıda kendiliğinden tank var mürekkep bitince kartuşu değiştirmeye gerek yok sadece mürekkebi alıyorsun bu yazıcıları normal 2 kartuşlu yazıcılardan farkı yok hatta aynı Kartuşları kullanıyorlar diyebiliriz normal de 2 kartuşlu yazıcılar 200 TL den daha aşağı ancak kartuşlar bitince iki kartuş fiyatı yazıcı fiyatında bunun için Canon bu tür yazıcıları üretip fiyatını da yüksek tutmuş ev ihtiyacı için alınabilir ancak fotoğraf baskısı için kesinlikle uygun değil.
    Diğer yazıcı ise fotoğraf baskısı için uygun Onda da tarayıcı yok ve 5 kartuş bende Canon mg7150 var 6 kartuş biri gri rengi fotoğraf için gri önemli deniyor bende memnunum zaten süper fotoğraf basıyor ancak 6 adet kartuşu 300 tl ye geliyor yazıcı 450 tl biraz pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: meco

stüdyo kalitesinde fotoğraf basmak icin 1pl ve 1,5pl yazıcılar alınmalıdır
    2pl ve 3pl yazıcılar sıradan baskı, evrak isleri ve normal fotolar icin üretiliyor

quote:

Orijinalden alıntı: dostum kertenkele

quote:

Orijinalden alıntı: emresk

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Fiyat farkı ikinci yazıcıda kendiliğinden tank var mürekkep bitince kartuşu değiştirmeye gerek yok sadece mürekkebi alıyorsun bu yazıcıları normal 2 kartuşlu yazıcılardan farkı yok hatta aynı Kartuşları kullanıyorlar diyebiliriz normal de 2 kartuşlu yazıcılar 200 TL den daha aşağı ancak kartuşlar bitince iki kartuş fiyatı yazıcı fiyatında bunun için Canon bu tür yazıcıları üretip fiyatını da yüksek tutmuş ev ihtiyacı için alınabilir ancak fotoğraf baskısı için kesinlikle uygun değil.
    Diğer yazıcı ise fotoğraf baskısı için uygun Onda da tarayıcı yok ve 5 kartuş bende Canon mg7150 var 6 kartuş biri gri rengi fotoğraf için gri önemli deniyor bende memnunum zaten süper fotoğraf basıyor ancak 6 adet kartuşu 300 tl ye geliyor yazıcı 450 tl biraz pahalı.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Ağırlıklı olarak fotoğraf baskısı için kullanacağım lakin diğer evrak ve tarama işlerim için de tarayıcılı bir cihaz daha çok işime yarar. Bir de mürekkep başlı başına bir sorun. O yüzden tanklı yazıcılardan yanayım. Ama hem tanklı hem damlacık boyutu 1 pl olan cihazlara da gücüm yetmeyecek sanırım :)

Teşekkürler.

• emresk kullanıcısına yanıt
    Canon un tanklı yazıcılarında fotoğraf basma özelliği yok ev ve ofis için onlar foto basar ancak renkler iyi olmaz. Canon un 6 kartuşlu yazıcıları var doldurulabilir kartuş takınca istediğiniz kadar mürekkep doldurulabiliyor kullananlar var forumda

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81442168&p=29

• arkadaşlar ben g3400 modeli almayı düşünüyorum da canonun bazı modellerinde google bulut özelliğini kullanabiliyormuşuz böylece uzaktan yazıcıya istediğimiz belgeleri yazdırma imkanımız oluyormuş herhalde

böyle bir özellik canonun g3400 modelinde var mıdır acaba bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...

herkese iyi forumlar...

• yok mu bi bilen

• bentechmur B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    bende g 3400 kullanıyorum bulut yazdırma mevcut yazılım ayarlarında ilk aldığımda meraktan ayarlayıp kullanmıştım bulut özelliğini format sonrası uğraşmak istemedim tekrar kurmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozermu

Merhaba,
    bende g 3400 kullanıyorum bulut yazdırma mevcut yazılım ayarlarında ilk aldığımda meraktan ayarlayıp kullanmıştım bulut özelliğini format sonrası uğraşmak istemedim tekrar kurmaya.

Merhaba, Canon Pixma G3400'de şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaştınız mı ve uzun süre kullanmayıp sonra yeniden çıktı almayı denediyseniz nasıl bir sonuçla karşılaştınız?
  • merhaba,

malum okul sezonu başladı. ilkokul 3. sınıf için g1400 düşünüyorum ama kendi ayaşadığım akan bitmeyen kartuş montajlı canon yüzünden tereddütüm var biraz. öğretmen de bitmeyen kartuşlu kullanmış, aktığı sızdığı için kaldırdım attım dedi. bu kendinden bitmeyen kartuşlu yazıcılarda akma sızma olmuyor mu hiç?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.