Şimdi Ara

Delete

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 18 Ağustos 2018; 20:16:15 >

• merhaba hocam. nasus güzel çardır fakat nasusa sarmanızı pek önermiyorum ama zeytinyağlı güzel olabilir.

stack oynuyorsanız flat bekleme süresi rünleri earlyde çok yardımcı olur, zaten latede 45% cd oluyor.
    menzilli veya lane bully rakip yoksa iyi.
    rakip ap ise ruh gömleği biçilmiş kaftan.
    bu build ne hocam? probuilds bak derim oradaki matchuplara göre fikrin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

merhaba hocam. nasus güzel çardır fakat nasusa sarmanızı pek önermiyorum ama zeytinyağlı güzel olabilir.

stack oynuyorsanız flat bekleme süresi rünleri earlyde çok yardımcı olur, zaten latede 45% cd oluyor.
    menzilli veya lane bully rakip yoksa iyi.
    rakip ap ise ruh gömleği biçilmiş kaftan.
    bu build ne hocam? probuilds bak derim oradaki matchuplara göre fikrin olur.

Beklenmedik hataya başlıcam :) o kadar yazı boşa gitti sağol qnq

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almana gerek yok kabiliyetlerle bekleme süresine veriyosun zaten çünkü Nasus eski oyun şekliyle oynanmıyor max e Nasus

Malmortius çıkma Nasus hasarına sadece üçlü yetiyor

Üçlü-buzdoğan eldiveni %45 cdr oluyorsun kabiliyetle birlikte

Ruh gömleği-zz rot-randuin-buzdoğan-sterak-ölü adamın zırhı

Bunlar tabi ki rakibe yönelik seçeceğin itemler hangisine ağırlık vereceğin rakibe bağlı

Kabiliyetlerde

Delete

• Topta nasus yerine camille oyna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donmus yürek ruh gömleği kanasusamis kas baya iyi oluyor üçlü ye gore

• quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Topta nasus yerine camille oyna

Kamile mi Cemile mi

Konı dışında nie yoksun lae

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Almana gerek yok kabiliyetlerle bekleme süresine veriyosun zaten çünkü Nasus eski oyun şekliyle oynanmıyor max e Nasus

Malmortius çıkma Nasus hasarına sadece üçlü yetiyor

Üçlü-buzdoğan eldiveni %45 cdr oluyorsun kabiliyetle birlikte

Ruh gömleği-zz rot-randuin-buzdoğan-sterak-ölü adamın zırhı

Bunlar tabi ki rakibe yönelik seçeceğin itemler hangisine ağırlık vereceğin rakibe bağlı

Kabiliyetlerde

Delete

bu kabiliyetler kimin yav çöp.

gerçi e nasus demişsin, görmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 11 Ocak 2017; 12:16:18 >

• Bir ara karşima geldi. %15 mi 18 mi cd ile gelmisti 1 lvlde. Cok sikinti cikarmisti bana
  • e nasus mu q nasus mu oynayacağına göre değişir. e nasus oynaması çok zevkli ve buildi aşırı ucuz. zzrot,redemption,banner of comand vs vs. Yeni ultisiyle birlikte armor-mr kasmak çok güçlü yapıyor heroyu. lane de ise e attığın adamın canını güzel sömürüyorsun thuderlords ta varsa. ayrıca stack yapmakla uğraşmadığın için karşı takımı psikolojikman çökertiyorsun. zaten full tank gidiyorsun, amacın lane pushlamak. fakat karşı jungler yılların verdiği " nasusu kastırma" mentalitesinden doolayı bol bol gank atıyor topa. bu da botun ve midin işine geliyor, senin de işine geliyor çünkü eskisindeki gibi useless kalmıyorsun.

q nasus hala viable fakat splitpush nasus yapılacaksa. 20 dakika 400 stack ideal olanıdır, genel olarak 600 ise fazladır. 600 den fazla yapmaya çalışırsan büyük bir ihtimalle kaybedersin. 400-450den sonra takıma yardımcı olmaya çalışmak ya da split push yapmak daha mantıklı. rüne lere kesinlikle bekleme süresi koymalısın. ilk item olarak visage ya da frozen heart rushla her zaman. stack nasusun olayı bir an önce %40 cdra ulasmaktır. olaya sadece " zaten üçlü ve donmuş yürek alınca %40 oluyor ne gerek var " mantığıyla bakma. Early game de yapılan stacğin lvl6 fightında bile etkisi var az da olsa. Early stack iyiyse karşında rakibe bağlıa visage ya da frozen heart aldıktan sonra lane i kaybetmeyi geçtim, 1v2 bile yapabilirsin.

ben sezon üçte mavilere ve büyüklere flat cdr koyarak oynuyordum, ilk b atınca da cdr botu alıyordum. %30-35 falan oluyordu galiba tam hatırlamıyorum cdr rune ler kaç veriyor. çok ciddiyim her maç dakika 20 en az 500 stack oluyordu hatta bir oyun 1200 stackle bitirmiştim. o yüzden gerçekten faydalı nasusa flat cdr girmek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.