Şimdi Ara

Delete (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birincisi gerçekten sevdiğin bir kızmı yoksa sadece tuna balığı için takıldığın birimi yani aldığın riske değermi diye düşün.
    Sonra telefonla o şahısı ara kibar dille ilişkiniz olduğunu kızdan uzak durması gerektiğini söyle.
    Eğer gerçekten takıntılı psikopatın tekiyse sana ya küfreder yada biraz dinledikden sonra hiç cevap vermeden telefonu kapatır.
    Öyle olursa yapman gereken silahlanmak[glock veya tufek yeter] mümkünse kızıda silahlandırmak ardından baseball sopasıyla herifi dövmek çok tanık olmuyacak bir yerde[maske takarak malum covid:)]
    Eğer tehlikeli işlerle uğraşan bir arkadaşın veya tanıdığın varsa onlara haber ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 11 Kasım 2020; 11:57:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selamlar konuyu halletmek icin izmire dogru yola cıkmaya hazırlanıyordum ki kayınpederin konuya dahil oldugunu 2 gün önce gece ögrendim dünde ne hikmetse cocuk dayak yemis fena halde ve sehirden ayrıldıgını duydum konu cözüme ulasti hepinize tesekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.