Arkadaşlar eskiden çok char açardım.Örneğin;int cafeye gider +60 mage görür mage açardım,+60 warrior görürdüm warrior açardım vs vs şimdi kafam ağrımaya başladı bu charı nasıl silebilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: majesticman
Arkadaşlar eskiden çok char açardım.Örneğin;int cafeye gider +60 mage görür mage açardım,+60 warrior görürdüm warrior açardım vs vs şimdi kafam ağrımaya başladı bu charı nasıl silebilirim?
char silme aktif değil. bildiğim kadarıyla
silemessin diye biliyorum
Silemezsin..
artık silinmiyo ne yazıkki nedeninide kimse bilmiyo neden silinmediğinin
silme gibi bi durum mümkün olmayacaktır. düşün bi adam 80 lwl adamı hackledi itemleri alır ve direk 80 charı silebilir. emeklerin gitmemesi için aktif olmamalı.
bilmeme gibi bişi yok sebebi acık hack yedigin zaman adam itemleri alır ve charı siler ahanda char yok :) bi nevi mantılıda ama en iyisi no hack
1-2 gün olabilir çok gereksiz charlar var sırf bende değil.
keylog yiyince şifreni örenir adam itemlerini alır ve charı siler öteki türlü sade itemler gider lwlin aynen durur bence silinmemesi daha iyi
Aslında char silmeyi aktif hale getirmeleri lazım.Böyle yüzlerce arkadaşımız vardır madur durumda olan belkide.Onun için bana göre açmaları ve charı kendinden başkasının ellememesi için ayrı bi şifre konması gerekir silebilmek için.
fd den önce bn resmi siteden talep gönderip sildiriyodum ama şimdi silinmiyor
artık silinmiyor
silemezsin zaten saçma bişey 80 lwl charın olsa biri girse silse...
quote:
Orjinalden alıntı: FearFroMe
silme gibi bi durum mümkün olmayacaktır. düşün bi adam 80 lwl adamı hackledi itemleri alır ve direk 80 charı silebilir. emeklerin gitmemesi için aktif olmamalı.
Haklısın ama Delete Char yaparken Gizli Soru isterse bu sorunda çözülür di mi
quote:
Orjinalden alıntı: Imp0ssibleIsN0thing
quote:
kim uraşacak bu kadar detayla
Char silinmiyor fakat bence gold pre varsa ve knightim iyi müşterilerindensen bunu yapabilirler gibime geliyor fakat biraz üzerinde durman gerek
eski ko da ve private serverlarda olan bi olay var char delete kodu bunu keşke aktif hale getirseler
quote:
Orjinalden alıntı: bigknife
quote:
Orjinalden alıntı: Imp0ssibleIsN0thing
quote:
kim uraşacak bu kadar detayla
Detay derken ne demek istedin anlayamadım ama Seal/Unsel olayı gizli soruyla olmuyormu benim bildiğim ( hiç gold pre almadım tam olarak bilmiorum )
Öyle bir şey olsa da kimseye yapmasını tavsiye etmem bu sefer de k2 yanlış anlar accountu komple siler banlar vs. Adamların hepsi mal çünkü. Ofiste çalışan 1 tane akıllı adam var mı acaba. Eddy vardı o da çıkmış.
quote:
Orjinalden alıntı: Ölen Ölü
Öyle bir şey olsa da kimseye yapmasını tavsiye etmem bu sefer de k2 yanlış anlar accountu komple siler banlar vs. Adamların hepsi mal çünkü. Ofiste çalışan 1 tane akıllı adam var mı acaba. Eddy vardı o da çıkmış.