Şimdi Ara

Delete Fonksiyonunu Kaldırmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows xp üzerinden Sağ tık - Sil ve Klavye delete tuşu fonksiyonlarını sonlandırmak istiyorum. Bunun bir yolu olmalı ama şimdiye kadarki araştırmalarımda bir etki alanı olmadığı müddetçe yolu yokmuş gibi görünüyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Varsa konu hakkında bilgi verebilir mi? Teşekkürler..

• Söylediğin şeyi birtek "Regedit" den yapabilirsin. Fakat hangi bölümden yapabileceğini bilmiyorum. Oradan olduğunu biliyorum sadece.
  • Çözümü keytweak ile delete tuşunu iptal etmekte buldum. Bunun yanında sağ tıkla açılan menüyü de iptal etmek durumunda kaldım. Güvenlik seçeneklerinden de dosya menüsü ile çöp kutusunu tamamen kaldırınca delete fonksiyonu kısıtlamalar ile devre dışı kalmış oluyor. Lakin kullanıcının halen daha silme işlemi gerçekleştirmesi mümkün.. özellikle bir internetcafe işletiyorsanız 'kes+yapıştır' ile yada mouse sağ tuş, sürükle bırak taşı fonksiyonları ile de silme işlemini kısmi olarak gerçekleştirmek mümkün oluyor. Bu konununda peşinden koşmaktayım. Özellikle nas server tarzı oyun sunucuları kullananlar bir çok oyun için dosya paylaşımında tam yetki vermek durumundalar ve kes+yapıştır ile sağtık sürükle bırak menüden taşı fonksiyonu da silme işlemini kısmi olarak gerçekleştirmiş olacak... bu konuda da bir çözüm bulduğunda buraya yazacağım...

Selam ile..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.