Şimdi Ara

DELGADO KALSIN İSTİYOR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ertanunver

aurelio dan başka altarnatif yok orta sahada türk olarak.

Ne kadar istemesek de tek yol ona çıkıyor, şu ara gidip 4-5 milyon euro verip Murat Ceylan'ı, Ceyhun Gülselam'ı vs. alacak halimiz yok ki kulüpleri de zaten satmaz.Robinho açıklandıktan sonra arada bunun transferi de kaynatılırsa tepki en aza indirilmiş olur.Necip ve Ernst'e iyi bir yedek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaLaSs

Ben aslında şu Trabzonspor da oynayan bir çocuk var. Ceyhun Gülselam çok iyi aslında.

bende çok beğeniyorum Ceyhun'u özellikle uzaktan şutlarını çok beğeniyorum gol olmasa bile Ligdeki diger oyuncular gibi dağa taşa gitmiyor top kaleyi buluyor karambol, korner falan oluyor.
  • Bu Schuster'de bir dengesiz ya tam adama güvenelim diyoruz hop Ferrari'yi göndermeye kalkıyor.Hadi bir şekilde Ferrari takımda kaldı bu sefer Delgado'yu tutacağım diye tutturmuş hazır alıcısı bile varken.
  • Tabata kesinlikle gitmeli artık.
    Fink gitmesin diye her yerde yazıyorum bıkmadan, yine yazacağım. Fink giderse olacak şey şu: Uğur İnceman rotasyona girecek! Uğur İnceman'ı görmek isteyen Beşiktaşlı varsa bu sıcaklarda fazla güneşte durmasın derim. Villarreal maçındaki 25 dakika, Schuster'in Uğur'un gerçek yüzünü görmesine yetti, bu yüzden Fink'i göndereceğini sanmıyorum. Üstüne bir de Türk alternatif istiyor. Bunun nedeni de üç farklı kulvarda 45-50 maç civarında, belki daha da fazla maç yapacağız, bu kadar maçı ne Ernst, ne de Necip kaldırabilir şuanda. O yüzden orta saha rotasyonu kuvvetli olmalı.
    FINK'i göndermeyin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.