msn i açıp konuşma penceresi açtığımda açtığım kişiye aşağıdaki mesaj ve link ben göndermişim gibi gidio virüs korkusuyla linki tıklamadım böle bi sorunla karşılaşan oldu mu adres farketmio yani hangi adresle oturum açsam aynı şey çıkıo yardım edebilirseniz sevinirim (işin kötüsü msn deki arkadaşlar ben gönderdim sanıyo ve öyle sanmakta haklılar)
Makinana Virüs ßuLa$mı$.. ßi araLar arkada$ımada oLmu$tu.. ßi Tarattır Virüs programı iLe pc'ni umarım TemizLenir.. sayqıLar
quote:
Orjinalden alıntı: pArDon!
Makinana Virüs ßuLa$mı$.. ßi araLar arkada$ımada oLmu$tu.. ßi Tarattır Virüs programı iLe pc'ni umarım TemizLenir.. sayqıLar
ya tarattım hem de kaç defa ama bi değişiklik yok tam temizlenmiştir diye umut ederken pat diye çıkıyo karşıma anlayamadım bi türlü yine de sağol
temizLenmiyorsa qaLiba yoLda bi format qörünüyor makinene.. qeçmiş oLsun koLay qeLsin.. sayqıLar
exe uzantılı bi dosyayı download diyo önce bilgisayarında bu dosyayı araştır sistem dosyasında bulcan muhtemelen sonra özelliklerden kaydedilme tarihine bak sonra restoreye gir o tarihe bilg restore yap formatlamaktan iyidir
quote:
Orjinalden alıntı: beyondparadise
exe uzantılı bi dosyayı download diyo önce bilgisayarında bu dosyayı araştır sistem dosyasında bulcan muhtemelen sonra özelliklerden kaydedilme tarihine bak sonra restoreye gir o tarihe bilg restore yap formatlamaktan iyidir
çok sağol gerçekten beni büyüüük bi dertten kurtardın yani birisi bana format at deyince benim de tepem atiyo (tabi bazı durumlarda kaçınılmaz oluyo bu durum) çok teşekkürler
ARKADASLAR BU SORUN BENİMDE BASIMA GELDİ VE NE YAPTIYSAM KURTULAMADIM FORMATTA ATMAK İSTEMİORUM BASKA Bİ CARE DUSUNEN BİRİ WARMI??
msnee format atçaksınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme