Şimdi Ara

DELİRECEĞİM! Hp DM4 İstanbul'da nerden bulabilirim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eksen bilgisayar demeyin lütfen.. çünkü ellerinde yok, sorunca da "Ödemeyi yaparsanız distribütörden getirtiriz" diyorlar. Fakat ben almadan önce ürünü incelemek istiyorum. Showroom'unda dm4 olan bir mağaza biliyorsanız lütfen paylaşın. Şimdiden teşekkürler.

• Hiçbir yerde yok. Tek çaren getirtmek gibi duruyor..
  • böyle bir şey olamaz ya.. herkes sitesine koymaya çok meraklı... stoğumuz yoktur yazmaya bile tenezzül etmezler.. ama hizmet vermeye gelince kimse kılını kıpırdatmıyor...
  • ben amerikadan getirttim aleti gözün kapalı alabilrisin böyle bir dizayn performans yok hem hafif hem şık hem de iyi performans bir şey arıyordum oldukça araştırdım dm4 aldım ve elime aldığımda ne kadar doğru yaptığımı anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mad ferret

ben amerikadan getirttim aleti gözün kapalı alabilrisin böyle bir dizayn performans yok hem hafif hem şık hem de iyi performans bir şey arıyordum oldukça araştırdım dm4 aldım ve elime aldığımda ne kadar doğru yaptığımı anladım.

inceleme ve foroğraf koyarsan çok sevinirim.
  • vakit olunca düşünüyorum ama incelemer var internette çokça sorun varsa cevaplayabilirim. aldığım model dm4-1060us 4gb ram 500 gb 7200 rpm hdd ve intel on board ekran kartı var i5 2.23 işlemci var bunları da belirtiyim.
  • türkiyeden dm4 almak istiyordum ama bulamadım ben de pes ettim bimeksten dv3-4050et aldım 3gb ram i5 520m ati 5450 512mb.. 1815 lira.. ilk izlenimlerim fena değil.. en azından form olarak başarılı mobilite açısından iyi görünüyor... yalnız fix hp inanılmaz gerekesiz programlar yüklü şekilde geliyor bilgisayar.. ve 3 partisyon var hdd de.. bir ana partisyon ikincisi recovery partition.. bide hp tools diye küçük bi partition.. anlam veremedim.. bir de sol taraf biraz fazla ısınıyor hava çıkışının olduğu yer.. onu da bu sıcak havalara bağlıyorum.. onun dışında performans konusunda sıkıntım yok klavyeyi de beğendim touchpad abartıldığı kadar kötü değil... dm4 te gelicekmiş bimeks e ama ne zaman belli değil.. envy 14 te aklım kalmadı değil.. gerçekten çok güzeldi.. tek eksiği blu ray..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.