makine teknik servise gitti, düzelttik BIOS update ettik dediler (bu aradea setupta bios version 04/27/2006 gözüküyor) ama eve gelip kurmaya çalışınca yine aynı problem çıktı.
-------------------------------------------------------- "bir sorun algılandı ve bilgisayarınızn zarar görmesini önlemek için wind. kapatıldı.
bu durdur hatası ekraninı ilk kez görüyorsanız bilg. yeniden başlatın. bu ekran yeniden karşınıza çıkarsa aşağıdaki adımları izleyin.
yeterli disk alanınız olduğundan emin olun. dur iletisinde sürücü tanımlanmışsa sürücüyü devre dışı bırakın veya bir sürücü gücelleştirmeleri için üreticiye başvurun. görüntü baüdaştırıcısını değiştirmeyi deneyim.
donamnım satrıcınızdan BIOS güncelleştirmesi olup olmadığını öğrenin. önbellekleme ve gölgeleme gibi BIOS bellek seçeneklerini devre dışı bırakmayı deneyin. bileşenleri kaldırmak veya devre dışı bırakmak için güv. mod kaullanmanız.vs .vs v.s
pci.sys - address F85480BF base at F8541000, datestamp ...."
------------------------------------------
cihazının bios u ile alakali bir problemi yok donanımsal bir problem.servisteki arkadşlara donanımın test etmelerini söyle .sen yeniden kurdunmu peki windowsunu genelde windos sapitincada mavi ekran verir çünkü yeniden kur düzelmiyorsa Cihazini servise birakip donanımsal bi arizasi olduğu söyle yazilimini tekrar kurmama rağmen hla mavi ekrana düşüyor diye...
hd sorunu olabilir mi acaba bana da donanımsal gibi geldi
arkadaşım geçmiş olsun ama hepsiburadadan makine alırsan olacağı budur.Problem ram gibi gözüküyor
aynı sorun bende de var. dah bugun aldığım toshiba dizüstüne xp pro kurayım dedim defalarca denedim oolmadı. yukarıdaki hata oluştu. yarın iade edeceğim.
benim sorunum donanimsal degilmis. aslinda urunde hic bir sorun yok. bu modellerde sp2 etegreli xp kurmak gerekiyormus. eger xp cdniz sp2 entegreli degilse sorun bundan dolayı olabilir. denemekte fayda var ayni hataysa.
"sp2 entegre etmek" diye arama motorlarinda aratirsaniz nasil yapilacagini bulursunuz..
vatanın servisinde xp pro kurdular. ama ben başka bir cdden yine kurmadm. adamlar haklı olarak prblem yok dediler. ben de aldım toshiba servise götürdüm. ramda birşey olablir dediler. test edeceklerini söylediler. yarın sonuç belli olcak bakalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme