Şimdi Ara

dell 2 k monitor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar msi gtx 1070 gaming x aldım, yanına bide monitor alacaktım. Bu monitoru görünce çok şaşırdım,
    http://www.hepsiburada.com/dell-s2417dg-23-8-1ms-hdmi-display-g-sync-wqhd-oyuncu-monitor-p-HBV000003WAHE?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=Cj0KEQjwioHIBRCes6nP56Ti1IsBEiQAxxb5G9tq9twBASIBXmqDUXxtWTrbJJ0OleNr1f8WTMHlmA4aAlmD8P8HAQ

Fiyatı 2200 tl (27.04.2017)

özellikler;
    23.8"
    2k çözünürlük,
    1 ms gecikme,
    g-sync

Bu özelliklere göre çok uygun değil mi ? benim bildiğim kadarıyla zaten işin içine sadece g-sync girince fiyatları 100 dolar artıyor.
    Bu monitörde dell sanki g-sync için para almıyor gibi bi fiyat çıkarmış.
    Sizce bu fiyat normal mi ? yada 2k için bu monitoru almalımıyım ?

• bende bu ürünü takip ediyorum yakın zamanda almayı planlıyorum. 165hz tazeleme hızı vs hepsi var incelemeleri izledim ateş ediyor.
  • hocam ben almaktan vazgectim, biraz araştırdım 24 inç 2k çözünürlük için baya küçük hiç deymez. Bunun 27 inçlik versionu var 2800 tl, onu almayı düşünüyorum. Onunda tek kötü özelliği IPS değil TN monitor olması. Renkleri biraz solgun ve leptoplardaki gibi sağdan soldan yukardan aşağıdan bakınca kararıyor.
  • arkadaşlar bende bu monitörü almayı düşünüyorum.

laptopa bağlayıp kullanacağım.

ekran kartım 960m gtx

soru 1 hdmi ile 144 hz oluyormu
    soru 2 144 hz kullanabilmek için ne yapmam gerekli
    soru 3 2k 24 inç çok keskin görüntümü olur yoksa 27 inç almadığım için pişman mı olurum?
    soru 4 g sync gercekten bir fayda sağlıyormu?

lol oynuyorum orta ayarlarda 100-144 arası fps alıyorum anlık 60 fpslere düşüşler oluyor
    bu monitör ve g sync fayda sağlarmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.