Şimdi Ara

DELL 30' 4K OLED UltraSharp UP3017Q

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

UltraSharp UP3017Q

DELL 30' 4K OLED UltraSharp UP3017Q  DELL 30' 4K OLED UltraSharp UP3017Q

0.1 ms tepki süresi
    30-inch display with 3840×2160 resolution 4K
    1.07 billion colors, it covers 100% of Adobe RGB color space
    0.1 ms response time
    $4,999 ee tabi herşeyin bir de bedeli var

4K ilkin Dell de çıktığında $10,000 fiyat etiketi vardı. Neyseki Samsung gibi firmalar bunu daha aşağı çekmişlerdi. Tahminim aynı trendin bu OLED ler içinde süreceği yönünde. Bir tek bu monitörde şaşırdığım husus, OLED TV lerde olduğu gibi ince (cam tasarım) tasarım yerine OLED e yakışmayan kaba bir kasa içersinde görmek oldu.

Işık sızması, renk derinliği gibi sorunlar ortadan kalktığı gibi tepki süresi de nihayetinde 0.1ms düzeyine düşüyor. Bizlere de artık panel üretim sürecine hız verilerek fiyatların aşağı çekilmesini beklemek kalıyor. Tabi sabır zor iş vesselam.

Yakında bu montörlere sahip olan arkadaşların paylaşımlarıyla görüşmek üzere.

OLED MONİTÖRLER HAKKINDA BİLGİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 14 Ocak 2016; 14:59:23 >

• 1.07 Milyar renk... O kadar renk yok ki asdada

Renkten ziyade siyahlarının nasıl desem gerçekten siyah olması ya da öyle duruyor olması daha etkileyici geldi bana. Arka kısmının kabalığı gerçekten kötü olmuş bu fiyat için.
  • Sadece siyahlarmi, beyazina kadar butun renkler canli.cok gec kalindi aslinda.zamanla iz birakma sorunu olusmaz inş.bide 4k 120 hz falan olursa gorsel solen bizleri bekliyor olucak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezes kullanıcısına yanıt
    Artik ucuz ev parasina pc toplama rehberi diye konularin acildigini gorur gibi oluyorum 5bin dolar monitor 5bin dolar ekran karti full extreme sistem 20bin dolar toplanir 4k 144herz oyun keyfi vay be.valla fark ettirmeden fiyatlari artik gecirmeye basladilar sonumuz hayir olsun bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oled güzel ama g sync bile 2013 de duyuruldu ben şahsen yeni temin edebildim. Şimdi bunu düşününce anca 5 yıl sonra 5 yıl o yüzden ips 144 g sync 2k ağzımıza da çok gözümüze de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar neredeyse mükemmel monitörü yapmış.
    İlk haberi okuduğumda çok sevinmiştim. Ta ki fiyatını görene kadar.

5 sene sonra 500 dolara düştüğü zaman anca alabiliriz. Düşerse tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar aşmış. Sadece 4k 120 hz'e geçmemişler bide üstüne oled. Gerçekten harika ama kısa vadede oledler pahalı olduğundan gene ilk piyasada yayılanlar için tn panel göreceğiz büyük ihtimalle 4k 120hz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.