Şimdi Ara

Dell-3337u-insp-3521-i5 Notebook 999 TL & 99TL Wordpuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
7.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -TeReN-

quote:

Orijinalden alıntı: maaammmi

on lira gibi bir paraya mahalledeki bilgisayarcı windows kurar ya da yok sıfır bilgisayara orjinal yüklerim diyorsanız vatan da ikiyüz lira gibi bir fiyatı var oradan alabilirsiniz

cevap ıcın tskler . bir de şu yuzde bes ındırımı aayarlayabılsem alıcam hemen

o konu hakkında bilgim yok maalesef
  • bu % 5 çek indirimi nasıl alabiliriz?
  • MErhabalar,

Laptop'un fiyatını görünce, burada çok daha fazla mesaj olur diye bekliyordum.

Neden çok fazla ilgilenilmedi acaba.

almayı düşünüyorum ben ama, bu durumda kafamda soru işareti oluştu.

Stok sayısı devamlı artıyor, şuanda stokta 11 tane var, satılan 239 olarak görülüyor.

İşlemci hızı açıklamalarda yazmıyor ama üstteki listede, 2.5 -2.9 Ghz arası gözüküyor. Bencmark'da 3337U olarak bir işlemci bulamadım. 3337@1.8GHz, high end cpu olarak yazıyor.
    Pil olarak bazı yerlerde 4 hücreli olarak geçiyor ama burada 6 hücreli yazıyor.

Satıcıyla daha önce alışverişi olan oldu mu acaba. Güvenilir midir?

Bugun darty'de 3521'in başka konfigürasyonlu versiyonunu inceledim. Baştan aşağı plastik bir kasa. Ama dokusu ve inceliği hoşuma gitti. Touchpad'in tuşları çok dandik duruyordu.

Kafa karıştı anlayacağız üzere. Almalı mı almalı mı? (İnternet ve kagıt kürek işleri için bir laptop lazım. Arada da MATLAB çalıştıracağım)

• Sanırım işlemcisi 3337U değil de 3317U. Çok fark yok gibi gerçi aralarında.

Şimde de stok için, 15 tane stokta, 255 tane satıldı yazıyor.

Biraz sallıyorlar gibime geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikcihan -- 3 Nisan 2013; 17:20:08 >
  • zannetmiyorum satılmıştır .o rakamlar gerçek bildiğim kadarı ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırsatkampanya

zannetmiyorum satılmıştır .o rakamlar gerçek bildiğim kadarı ile

Sallama dedigim, saticinin girdigi bilgiler aslinda.

10 dakika once 11 stok, 239 satilan iken, 10 dakika sonra, 15 stok, 255 satilan oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınır mı bu ürün harbiden?
    900 TL ye düşüyor galiba.
    kaçırılmayacak fırsat mı ?
    oyun falan oynanır mı bu sistemde ?
  • yüzde 5 olayı nasıl oluyor arkadaşlar bilgi verir misiniz
  • hocam %5 indirim çeki olan yokmu gittgidiyorda Allah rızası için:(
  • yüzde 5 olayı dogum günü tarihinizi satın alacagınız tarihe cekiyorsunuz gg dogum günü indirimi veriyor yani bugun üyelik bilgilerinizdeki dogum günü tarihini yarına ayarlayın yarın alımı %5 indirimli yaparsınız
  • kapanmış ürün.
    tekrar satılırmı acaba?
  • ben aldım yuzde bes ındırım cekı ıle. urunu adıyamandan kargolamışlar.bu bıraz kafamı kurcallıyotr
  • quote:

ben aldım yuzde bes ındırım cekı ıle. urunu adıyamandan kargolamışlar.bu bıraz kafamı kurcallıyotr

Hayırlı olsun. Sıkıntı olacağını sanmam. Böyle farklı şehirlerden kargolanma olabilir. Şubesi veya deposu o ildedir
    Bir kere bende de olmuştu. İstanbul mağazasından aldık derken kargo Urfa'dan geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

quote:

ben aldım yuzde bes ındırım cekı ıle. urunu adıyamandan kargolamışlar.bu bıraz kafamı kurcallıyotr

Hayırlı olsun. Sıkıntı olacağını sanmam. Böyle farklı şehirlerden kargolanma olabilir. Şubesi veya deposu o ildedir
    Bir kere bende de olmuştu. İstanbul mağazasından aldık derken kargo Urfa'dan geldi

inş. hayırlısı ıle elıme ulasır alet. işletim sistemi olarak ne önerirsiniz acaba? win8 dıyeceksınız buyuk ıhtımal ama 32 bit 64 bıtlık versıyonları var bunlardan hangısını yuklemek gereklı ve arasındakı farklar nelerdır acaba tskler

• quote:

quote:

quote:

inş. hayırlısı ıle elıme ulasır alet. işletim sistemi olarak ne önerirsiniz acaba? win8 dıyeceksınız buyuk ıhtımal ama 32 bit 64 bıtlık versıyonları var bunlardan hangısını yuklemek gereklı ve arasındakı farklar nelerdır acaba tskler

Maalesef win 8 demeyeceğim ben alışamadım daha o sisteme. Win 7 64 bit tavsiye edebilirim ( kullanıyorum)

• quote:

quote:

hocam bu ürünler kaçak göçek şeyler olmasın fiyatı gayet iyi ben haberi yeni gördüm yoksa kesin alırdım bitane ama daha önce dell kullanmış biri olarak gerçekten de yerinde hizmet çok güzel bir olay ama kasasını z580 le asla degişmem

• quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

quote:

quote:

hocam bu ürünler kaçak göçek şeyler olmasın fiyatı gayet iyi ben haberi yeni gördüm yoksa kesin alırdım bitane ama daha önce dell kullanmış biri olarak gerçekten de yerinde hizmet çok güzel bir olay ama kasasını z580 le asla degişmem

Valla bende sizin gibiyim emin olamıyorum ama sakat bir durum olacağını da düşünmedim hiç. Limit yetse bende alacaktım ama limit yetmedi.
    Z580 kasaları gerçekten kalite

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

quote:

quote:

Valla bende sizin gibiyim emin olamıyorum ama sakat bir durum olacağını da düşünmedim hiç. Limit yetse bende alacaktım ama limit yetmedi.
    Z580 kasaları gerçekten kalite

gg nin ida hakkı var begenmezsen iade edersin öndemeye onay vermezsin ama kasa harbi vasat geçen gün vatan bizim buraya şube açtı orada üstünkörü baktım tutmaya gelmiyor 5110 kullanmıştım bu kasaya nazaran çok iyiyimiş diye bilirim ama kasanın baba sı z580 tek geçerim ve şimdi onu kullanıyorum sadece win8 i begenmedim 7 kurdum

• Kasanın büyük babası Asus N56DP-S4032H yide bir araştırın ısterseniz . Suan indirimdeyken f/p olarak çok uygun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÜRÜN BİTMİŞ
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.