Şimdi Ara

Dell 3521 - WindowsXP Driver Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar , telefon tamiri ile uğraşmaktayım dükkanım var geçenlerde telefona yazılım atmak için bilgisayara artı eksiyi ters bağladık bilgisayarın anakartı yandı kullanılamaz hala geldi ve yeni bir bilgisayar almaya karar verdik. Bugünde aldık DELL 3521 B32W45C modelini aldık. FreeOS gelen bilgisayara işimiz gereği XP yükledik. Yüklemede sıkıntı yaşamadık ama driverların çoğunu tanımadı , Wi-Fi - Bluetooth vs. Araştırmam sonucu bu işletim sistemine bu donanım için uygun driver yok. Nasıl yapabiliriz ?

• driverpack solution denediniz mi?
    belki vardır driver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 21 Temmuz 2014; 21:02:59 >
  • Antivirüs, malware, spyware, sistem gözetleme, antiloger vs. programlar varsa antivirüs dışındakileri kapat ya da kaldır.

Duraklama problemlerinin çoğu diskin aşırı kullanımından kaynaklanır. Bu tip programlar varsa kapat ya da kaldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ask__er

driverpack solution denediniz mi?
    belki vardır driver

DPS'de yok driverları. Bulduklarını yükledi 6 tane kaldı Wi-Fi - PCI basit iletişim denetleyicisi - Video denetleyicisi - USB Device - USB Denetleyicisi - SM Bus
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Antivirüs, malware, spyware, sistem gözetleme, antiloger vs. programlar varsa antivirüs dışındakileri kapat ya da kaldır.

Duraklama problemlerinin çoğu diskin aşırı kullanımından kaynaklanır. Bu tip programlar varsa kapat ya da kaldır.

Driver bulamadım diyorum hocam buldum da yüklenemedi demiyorum ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Antivirüs, malware, spyware, sistem gözetleme, antiloger vs. programlar varsa antivirüs dışındakileri kapat ya da kaldır.

Pardon yanlış konuya yazmışım.
  • Wifi, ethernet, ses, ekran kartı vs. Tüm bileşenlerin marka ve modelini bulup tek tek internetten indirmek lazım.

- Bileşenlerin bilgilerini bulmak için bazı programlar var. Belki onlar size yardımcı olabilir. Ben isim bilmediğimden arkadaşlar yardımcı olacaktır.

- Wifi driver'ını yükleyip internete girebilirseniz. Driver güncelleyen programlar işinizi görecektir. Mesela driver booster, unible driverScaner gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus x553m driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Pardon yanlış konuya yazmışım.

Hocam buraya da bir el atın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.