Şimdi Ara

Dell 3521 - WindowsXP Driver Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar , telefon tamiri ile uğraşmaktayım dükkanım var geçenlerde telefona yazılım atmak için bilgisayara artı eksiyi ters bağladık bilgisayarın anakartı yandı kullanılamaz hala geldi ve yeni bir bilgisayar almaya karar verdik. Bugünde aldık DELL 3521 B32W45C modelini aldık. FreeOS gelen bilgisayara işimiz gereği XP yükledik. Yüklemede sıkıntı yaşamadık ama driverların çoğunu tanımadı , Wi-Fi - Bluetooth vs. Araştırmam sonucu bu işletim sistemine bu donanım için uygun driver yok. Nasıl yapabiliriz ?

• Laptopa sadece Win 7 ile Win 8 64bit (Dell'in sitesinde mevcut) yükleyebilirsin. Hiçbir yerde Xp sürücülerini bulmazsın.
  • Hocam bazı markalar windows 7 driverı bile yayınlamıyor, XP için çok zor artık, microsoftunda desteğini kestiği bir işletim sistemi olarak raflara kalktı. Düşük ihtimal ancak belki oradan buradan eski modellerin driverlarını deneyerek başarılı olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

Hocam bazı markalar windows 7 driverı bile yayınlamıyor, XP için çok zor artık, microsoftunda desteğini kestiği bir işletim sistemi olarak raflara kalktı. Düşük ihtimal ancak belki oradan buradan eski modellerin driverlarını deneyerek başarılı olabilirsiniz.

Hocam deneme yanılmayla 2 driver daha bulabildim ama diğerlerinde tık yok. Bugün W8'li bi laptopta bizim boxları denedim çalıştılar sıkıntısız , ama ileride telefon tanımada , com vermede vs. sıkıntı yaşar mıyım onu bilemiyorum. Çevireceğim bu akşam W8'e.
  • Windows 7 yüklemen yararına olacaktır
  • Windows 8 yükledim XP modda çalıştırmadığı bir şey yok sorunsuz iş görüyor şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.