selam arkadaslar bende netten DELL INSPIRON 5010 G46H45 modeli hakkında yorumlara bakarken H48F43 modelini gördüm baktıgımda fark olarak sadece 500 gb hdd yerine 320 gb lık hdd var ve işletim sistemi freedos
arada yaklasık 300 lira yakın fark var
büyük ihtimal bu modeli alıcagım ama netten alıcagın için çekincelerim var sadecenotebook.com da taksitli fiyatları daha uygun. acaba netten alan arkadaslar yorumlarını yazabilirlerse sevinirm
Ben aldım bugün sadecenotebook.com'dan gerçekten ilgili güzel bir site ben memnun kaldım 24 saat sonra elime geçti ürün tavsiye edilir.
Bu laptopun klavyesi dandik mi yoksa bana mı öyle geliyor bana hiç güven vermedi
quote:
Orijinalden alıntı: Trianon123
selam arkadaslar bende netten DELL INSPIRON 5010 G46H45 modeli hakkında yorumlara bakarken H48F43 modelini gördüm baktıgımda fark olarak sadece 500 gb hdd yerine 320 gb lık hdd var ve işletim sistemi freedos
arada yaklasık 300 lira yakın fark var
büyük ihtimal bu modeli alıcagım ama netten alıcagın için çekincelerim var sadecenotebook.com da taksitli fiyatları daha uygun. acaba netten alan arkadaslar yorumlarını yazabilirlerse sevinirm
güzel ürün bencede işletim sistemli olanıda geldi bende takip ediyorum haftaya alıcam iki firma arasında gidip geliyorum pcdepo yanında çanta veriyor beleşe çanta almak var :))
Arkadaşlar ürün çok güzel bende İ5 480m işlemcili 2gb ramli Hd 5650 ekran kartlı olanından var.F/P açısından güzel oyunlarda mükemmel sadece 1-2 saat oyun oynarsam biraz ısınma olabiliyor ama çok olmuyor tasarıma gelince o da hoşuma gitti tek sorunu blutooth u çalıştırmadım ayrıca freedos alıcaklara söyliyeyim benim aldığımda Harddisk C bölümünde driverları vardı ama sizde olurmu bilmem.
Oynadığım oyunlar ise Şöyle;
Crysis Full detay 0 kasma
Cod World At War Full detay 0 kasma
Battlefeild Bad Company 2 Full detay 0 kasma
Bence harika herkese tavsiye ediyorum
arkadaşlar ben pc depodan aldım sanırım forumda intten alan ilk kişi benim yanında lenovo nun orjinal ideapad çantasını verdiler gayet kaliteli ve güzel (en az 40-50 $lık çanta) pc depo ya güvenebilirsiniz. ben peşin fiyatına 12 taksitle 1338 liraya aldm aldğm günün ertesi 50 tl zam geldi
quote:
Orijinalden alıntı: müşteriMemnun
arkadaşlar ben pc depodan aldım sanırım forumda intten alan ilk kişi benim yanında lenovo nun orjinal ideapad çantasını verdiler gayet kaliteli ve güzel (en az 40-50 $lık çanta) pc depo ya güvenebilirsiniz. ben peşin fiyatına 12 taksitle 1338 liraya aldm aldğm günün ertesi 50 tl zam geldi
doğru, biz de 1390 civarına alabildik pcdepodan perşembe akşamı...
bu model laptop u alanlar bi kaç foto cekip paylasabilirmi acaba? klavyesi , arkadan görünüsü falan? netten baktıgım için pek bisi bulamadım görünüsü ile ilgili
Bu modeli aldım 1349TL ye kullanmaya başladım şuan için çok memnunum almayı düşünenlere tavsiye ederim
Arkadaşlar size bir sorum olcak bu modeli 1 haftaya yakın süredir kullanıyorum sürekli donma oluyor tam olarak da donma diyemem mesela wifi'yi açıp kapatıyorum wifi donuyo acılmıyo ama bilgisayarı normal olarak kullanabiliyorum ama wifi açılmıyor yada mozillayı açıyorum donuyor sona kullanılmıyor yeniden başlat yapıyorum bilgisayar ''kapatılıyor'' diyor kapanmıyor neden oabilir su an 32 bit windows işletim sistemi kullanıyorum onun bir nedeni olabilir mi?
Birde işlemci windows puanı sizin nelerdir?
quote:
Orijinalden alıntı: brokolee
Arkadaşlar size bir sorum olcak bu modeli 1 haftaya yakın süredir kullanıyorum sürekli donma oluyor tam olarak da donma diyemem mesela wifi'yi açıp kapatıyorum wifi donuyo acılmıyo ama bilgisayarı normal olarak kullanabiliyorum ama wifi açılmıyor yada mozillayı açıyorum donuyor sona kullanılmıyor yeniden başlat yapıyorum bilgisayar ''kapatılıyor'' diyor kapanmıyor neden oabilir su an 32 bit windows işletim sistemi kullanıyorum onun bir nedeni olabilir mi?
Birde işlemci windows puanı sizin nelerdir?
32bit bende kullanıyorum sorun yok.Siz bence temiz bir format atın tekrar kurun.puanlar : işlemci :6,7 ram: 7,2 garafik:6,7 oyun grafikleri : 6,7 sabit disk:5,5
500 Gblısı var daha ucuz hemde bende düşünüğyorum 705 $ dolar denmiş arasında bi fark göremedim 2 gündür bakıyorum :))
ben bu ürünü aldım ve yaklasık 1 haftadır kullanıyorum cok memnunum tek memnun olmadıgım 2 gb olması onuda en kısa surede yukselticem ve mikrofonunu bir türlü çalıştıramadım:) bunlarda ufak tefek şeyler performansa gelince bence muhteşem.En büyük güzelliği dell olması şahsen bana sorarsanız dell hem cok sağlam hemde cok güvenilir bir marka,karşıt görüşlü arkadaslarda olabilir :) free dos olması bizim için çok büyük bir avantaj bu fiyata böyle bir ürün kısacası bulunmaz :) notebook alırken 1 ay kadar bir araştırma sürecim oldu iyikide arastırma yapmısım bu ürün bu fiyatla çıktı:)teknik servis korkusu olan arkadaslar varsa hiç kuşkuları olmasın yerinde tamire geliyolar ve son derece müşteri memnuniyeti var
Bende bunu aldım kardeşime umarım oyunlarda falan pek kasma , ısınma problemi olmaz..
quote:
Orijinalden alıntı: bilal47
e-sata yok sanırım??????????????
var... -------------------------------
ek olarak cihazın adaptörü cok fazla ısınıyor..bazen elle tutulmuyor 3 sn den fazla.birde zemindeki ayakları cok yüksek yapmamışlar ısınma acısından biraz daha ayakları yüksek yapabilirlerdi.bu eksileri dışında cok hızlı makina oyun performansı gayet guzel.
daha iyi deil orda kandırıyorlar.. kredi kartına 1322 gösteriyor ama kredi kartna 1400liraya geliyor sepete atnca ben hesapladım...
bide yeni konu açtım ben bununla ilgili burayada yazayım artık..
GARANTİYE 9+3 TAKSİT + %4 İNDİRİM DE VAR.. fiyat çok iyi geldi. mormani.com güvenilirmi bu konuda ne diyorsunuz birde? bu pc dısında başka öneriniz varmı bu fiyatlarda?