Şimdi Ara

Dell 5520 ve Lenovo z580 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar bu iki laptop arasında kaldım lütfen acil yardım edin. kullananlar veya bilgisi olanlar hangisini almalıyım. dell 1 gb ekran kartı var lenovo da 2 gb. Şimdiden teşekkürler.

• Ekran kartının 1gb veya 2 gb olamsı performans etkisi yok normal bellekleri 1gb dir ve o performansı verir 2gb olayı tamamiyle alıcıyı avlamak içi satış stratejisi.Dell'in ekran kartı biraz daha iyi dell'de klavyede numara tuş takımı yanı numpad yok senin için sorun değilse alınabilir ama lenovo kalite olarak biraz daha iyidri servis açısından dell'i öneririm lenovo sıkıntılı.
  • selam ben dun dell 5520 aldım ISINMA PROBLEMİ HİC YOK.
    pes 11 yukledim oyun biraz hafif kastı sonra ekran perfonmasını tam yaptım hic bır sıkıntı kalmadı.

ama hayla aklım lenovo z580 de onun kasasını gormedım acaba iyimi yaptım kotumu yaptım bılmıyorm.

Dell 5520 ve Lenovo z580 arasındaki farklar.

bendeki Dell 5520 (( 1TB Hard diskli )) ve 6 gb ram olanı ekran kartı 1GB AMD Radeon HD 7670M

Lenovo Z580 500 GB Hard disk 6 gb ram Ekran kartı 2 GB Nvidia GeForce GT 630M 128bit

fiyat olarak ikiside aynı delli tekrar verip lenovo alayımmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanunigokhan

Durumlar nasıl hocam dell iyimi?
  • Dellin ekran kartı orta sınıf AMD türü ekran kartıdır yani performansı GT630 M ile bir diyebiliriz hafif GT 630 geçiyor çünkü aralarında fark yok diyebiliriz ki Ekran kartının belleği 2 GB olsa bile birşeyi değiştirmez göz boyamak için yapılan satış stratelejisidir.

Önemli olan donanım özelliklerini veren bir siteyi görebilseydik daha iyi yardımcı oluruz..

Model numarası önemli değil en başta söyleyebilirim Donanım önemli sadece onu görmek gerekiyor.
  • dell'le z580 özellik olarak hemen,hemen eşit sayılır. yalnız ayrıntılara bakınca z580 önde mesela dell haporler altta olması
    ve Numpad olmaması z580 göre eksi sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyboo35

ARkadaşlar bu iki laptop arasında kaldım lütfen acil yardım edin. kullananlar veya bilgisi olanlar hangisini almalıyım. dell 1 gb ekran kartı var lenovo da 2 gb. Şimdiden teşekkürler.

Dell 5520 yerine ekran kartı (amd 7730m) daha yüksek olan 7520 modeli daha iyi alternatif olur. Z580 ve 7520 arasında seçim yapabilirsinlz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.