Şimdi Ara

Dell 5521 Batarya Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aleti alalı 3 ay falan oldu. Sorunum ise şöyle, laptopu sarj ediyorum %100 tam dolu olduktan sonra sarj aletini çıkarıyorum ve 3-5 saniye sonra %92 ye düşüyor her seferinde %100 den %92 ye düşüyor. Bataryalar garanti kapsamında mıdır? Gidip söylesem değiştirirler mi bataryayı. Bu sorunla karşılaşanlar oldu mu? Şimdiden teşekkürler.

• up
  • Eğer cihazının garantisi NBD (next business day) ise 0216 570 87 54 numarayı ara sorununu anlat teknik destek uzmanı ne diyorsa yap çözülmezse bataryayı yenisi ile değiştirirler.

Sonra da bana bol şans dile ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawashlong

Eğer cihazının garantisi NBD (next business day) ise 0216 570 87 54 numarayı ara sorununu anlat teknik destek uzmanı ne diyorsa yap çözülmezse bataryayı yenisi ile değiştirirler.

Sonra da bana bol şans dile ;)

bimeksten aldım garantisi sizin dediğiniz gibi mi bilmiyorum ama ekstra ücret vererek 5yıla çıkartmıştım. next business day olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • support.dell.com dan cihazın serv,ce tag numarasından bakabilirsin istersen bana gönder ben bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawashlong

support.dell.com dan cihazın serv,ce tag numarasından bakabilirsin istersen bana gönder ben bakayım

Dell 5521 Batarya Hakkında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.