Şimdi Ara

Dell 5521 batarya kıyameti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

akşam yatarken kapatıp leptopu şarsa takıp yattım sabah bir kalkdım leptop şars almıyor fişi çeker çekmez leptop kapanıyor ve açılırken bataryi hatası veriyor f1 devam edin şeklinde

leptop haziran 2013 aldım ve bataryasını veya yan sanayisini nerden bulabilirim ? varmı bir fikriniz ?

• teknik desteği bir arayın hocam, kimse anlamaz öyle kolay kolay zaten garantilidir daha en yakın dell götürün bakarlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

teknik desteği bir arayın hocam, kimse anlamaz öyle kolay kolay zaten garantilidir daha en yakın dell götürün bakarlarda

anlamaya gerek yok hocam
    + türkiye bu lanet olsun leptop ne bir parçası nede bataryası var az kaldı birazdan ayaklarımın altına alıp parçalıycam.
    + dell telefonda tam 40 dakika bekledim cevap yok.
  • Teknik desteği arıyorsun,batarya ve adaptçr 1 yıl garantildiir. Teknik desteği arıyorsun yeni pilini evine gönderirler büyük ihtimal. Cihazda pil takılıyken kapalı anda FN tuşuna basık tutarak PC aç, FN den elini çekme. Test ekranı gelicek,ekran gelince tüm testleri uygula, pil ile ilgili sorun varsa hata kodunu not al ve teknik desteğe bildir. Hepsi bu kadar. Yeni pilin hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Teknik desteği arıyorsun,batarya ve adaptçr 1 yıl garantildiir. Teknik desteği arıyorsun yeni pilini evine gönderirler büyük ihtimal. Cihazda pil takılıyken kapalı anda FN tuşuna basık tutarak PC aç, FN den elini çekme. Test ekranı gelicek,ekran gelince tüm testleri uygula, pil ile ilgili sorun varsa hata kodunu not al ve teknik desteğe bildir. Hepsi bu kadar. Yeni pilin hayırlı olsun.

Dün aradım yeni pil onaylandı bu hafta içi adresime gönderilcekmiş ama genede aynı sorun devam ederse şars olmama ve fişi çekinde kapanma olursa terkrar ararın dedileri seninde dedigin gibi inşallah sorun gider ama anlamadıgım haziran 2013 aldırım leptop bu kadar kısa sürede nasıl bunu yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Sami

quote:

Teknik desteği arıyorsun,batarya ve adaptçr 1 yıl garantildiir. Teknik desteği arıyorsun yeni pilini evine gönderirler büyük ihtimal. Cihazda pil takılıyken kapalı anda FN tuşuna basık tutarak PC aç, FN den elini çekme. Test ekranı gelicek,ekran gelince tüm testleri uygula, pil ile ilgili sorun varsa hata kodunu not al ve teknik desteğe bildir. Hepsi bu kadar. Yeni pilin hayırlı olsun.

Dün aradım yeni pil onaylandı bu hafta içi adresime gönderilcekmiş ama genede aynı sorun devam ederse şars olmama ve fişi çekinde kapanma olursa terkrar ararın dedileri seninde dedigin gibi inşallah sorun gider ama anlamadıgım haziran 2013 aldırım leptop bu kadar kısa sürede nasıl bunu yapabilir.

Bilgisayarını şarj ederken, herhangi bir gün farkında olmadan voltaj düşmüştür veya voltaj yükselmiştir. Bundan haberin bile olmaz. O sıra pile anlık zarar vermiştir. Başına da böyle bir hadise gelmiştir. Yada üretim kaynaklı bir sorun oluşmuştur ama bugüne kdr hiç ortaya çıkmamıştır. Bugün çıkmıştır bilemezsin. Önemli değil, her elektronik üründe olabilir. Adamlar sorgusuz sualsiz pil yolluyorlar memnun kal bana kalırsa.

Dell dünyada bilgisayar üretiminde benim fikrimce en iyisi. Adamlar hem yazılım hemde donanım konusunda gerçekten uzmanlar. Diğer markaların ne kdr geride olduğunu burda ispatlamak isterdim ama hiçbir zaman yapmıyacağım. Dileyen dilediği gibi kullansın. Sen iyi olanı seçmişsin emin ol. Updatelerini daima yap, özellikle BIOS update. Windows da güncel tut, ücretisz 8.1 geçiş hakkın var. Bunları uyguladığın sürece senden iyisi olamaz.

Saygılar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Sami

quote:

Bilgisayarını şarj ederken, herhangi bir gün farkında olmadan voltaj düşmüştür veya voltaj yükselmiştir. Bundan haberin bile olmaz. O sıra pile anlık zarar vermiştir. Başına da böyle bir hadise gelmiştir. Yada üretim kaynaklı bir sorun oluşmuştur ama bugüne kdr hiç ortaya çıkmamıştır. Bugün çıkmıştır bilemezsin. Önemli değil, her elektronik üründe olabilir. Adamlar sorgusuz sualsiz pil yolluyorlar memnun kal bana kalırsa.

Dell dünyada bilgisayar üretiminde benim fikrimce en iyisi. Adamlar hem yazılım hemde donanım konusunda gerçekten uzmanlar. Diğer markaların ne kdr geride olduğunu burda ispatlamak isterdim ama hiçbir zaman yapmıyacağım. Dileyen dilediği gibi kullansın. Sen iyi olanı seçmişsin emin ol. Updatelerini daima yap, özellikle BIOS update. Windows da güncel tut, ücretisz 8.1 geçiş hakkın var. Bunları uyguladığın sürece senden iyisi olamaz.

Saygılar..

Çok teşekkürler aynen dell dünyanın en iyisi bugün akşam 20.00 dell kendi servis aracı gelerek batarya teslim etti:)

şuanda hiç bir sorun yok yeni batarya gelince eskini açıp bakmak işin bende kalabilirmi dedim evet kalsın dediler akşam batarya söküp işindeki 6 tane pili teker teker kontrol ettim pillerde hiç bir sorun yok ama pili önünde kart yani leptoma bağlanan kartı yarısı sim siyahdı yani dedigin gibi gece uyurken ben anlık voltaj çıkışı veya girişi dolayı kart yakmış pil full dolu olmasına rağmen bunda dolayı kapanıyor ayrıca eski pili kalem pik biraz daha büyük bunlar benim eski sony fororaf makineme uydu :) ve artık hep leptop batarya sıfırlandı hemde kameramın yeni pilleri oldu:)

teşekkürler dell.

• bende dell den cok memnunum
    dell 14z mı sattım
    sımdı bunu alıcam
    http://www.notebookadresi.com/dell_notebook/5884dell_inspiron_5521_g53f81c_notebook

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.