Şimdi Ara

dell 6000 mi yoksa 4104 Lci mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu iki notebook arasında kararsız kalsanız hangisini alırdınız
    Acer Notebook TM4104LCi 2.0GHz / 533MHz FSB / 1024 MB DDR2 533 1059usd+kdv

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LX.TA805.169
    Özellikler
    YENİ MODEL 1024 MB 533 MHZ DDR-2RAM
    Ağırlık: 2.9 kg
    Batarya Ömrü: 5 saat
    Bellek: 1024MB DDR2-533
    Bluetooth: Var
    Boyutlar: 364 x 279 x 33.9
    CRT Çıkışı: Var
    Ekran Kartı: Intel Media Accelerator GMA 900 128MB Dx9.0
    Ethernet: 10/100 Fast Ethernet
    Garanti Süresi: 2 Yıl
    IEEE 1394 Port: Var
    Işlemci: Intel® Centrino Pentium® M 760 2.0GHz / 533MHz FSB / 2 MB SONOMA
    Jack: 1 x RJ-11 modem jakı / 1 x RJ-45 Ethernet jakı
    Kızıl Ötesi: Var
    LCD: 15" XGA 1024x768
    Mikrofon Girişi: Var
    Modem: 56K V.90 Modem
    Optik: DVD CD-RW Combo
    PCMCIA: 1 x Cardbus tip II slot
    Port: 1 x harici VGA port
    S-Video: Var
    Sabit Disk: 60GB
    Speaker: 1 x hoparlör / kulaklık / line out jack
    USB Çıkışı: 3 x USB 2.0
    Wireless Card: Intel Wireless Pro 2200BG 802.11b/g
    Yazılım 1: Adobe Acrobat Reader Cyberlink Power DVd NTI CD
    Yazılım 2: Acer Launch Manager,Acer system Recovery CD, Norton Antivirus
    Yazılım 3: Acer Gridvista
    Yonga seti: Intel i915GM
    İşletim Sistemi: Windows XP Home TR

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Dell Notebook Inspiron 6000, Centrino 1.73GHz, XP Home TR 999usd
    Intel® Centrino (Sonoma)Mobil teknolojili
    - Intel® Pentium® M İşlemci 740 (1.73GHz, 2MB L2 cache)
    - Intel® 915GM Express chipset
    - Intel® PRO Wireless 2200BG Kablosuz LAN (802.11b/g)
    Microsoft® Windows® XP Home Türkçe

15.4" Wide XGA TFT LCD, 1280x800 çözünürlük
    512MB DDR-II 400MHz bellek, 60GB 5400rpm sabit disk
    Intel 915GM Express paylaşımlı maks. 128MB 3D VGA
    DVD-RW Dual (+/-) writer sürücü
    MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör ve mikrofon
    56K faks-modem, Gigabit LAN, 802.11b/g kablosuz LAN
    Bluetooth, S-Video out, IEEE1394
    Türkçe Q klavye, touchpad mouse
    6 cell Li-Ion pil, DELL Media Direct multimedia tuşları
    Meteksan.NET 3 AYLIK İnternet paketi
    2 yıl garantili

• 4104 çoğu özelliğiyle daha ağır basıyor 4104 lci almak aşağıdaki sepeplerden dolayı daha mantıklı bir seçim olur

1- Ramler 1gb ve 533 mhz dell 6000 de 512 ve ddr 400 kullanılmış
    2-İşlemci 2 ghz ve dell de 1.73 ghz bu ikisi büyük bir performans farkı yaratır
    3-ekran 4104 te tft lcd heryönden görülebilir delde sagdan ve soldan bakınca bişey gözükmüyor
    4-pil ömrü 2 saat daha uzun dele göre
    5-Ramler 4104 te dual chanell çalışıyor
  • bence de genis ekran olmasi ve dell in acere gore saglamlik,stabilite ve sorunsuzluk gibi sebeblerle dell de tercih edilebilir....
  • acer kesinlikle tercih sebebidir sorunsuz ve sağlam bir ürün ayrıca uluslararası garantisi de var dell de bu yok

pcDEPO.COM Da aşağıdaki model notebooklarda

Notetebook çantası , notebook mose , notebook soğutucu fan hediyesi var

Lenovo Notebook

http://www.pcdepo.com/lenovo-notebook-kat35.html

Dell Notebook

http://www.pcdepo.com/dell-notebook-kat25.html

Toshiba Notebook

http://www.pcdepo.com/toshiba-notebook-kat31.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mailman -- 3 Ağustos 2011; 5:44:53 >

• Ben de Acer diyorum.Çünkü dell bu aralar çok anlamsız bir şekilde pazar kırıyor.Ayrıca servis desteği konusunda dell güven vermiyor.
  • bence , dell in fiayt politikası şu günlerde bizim işimize yaradı, 1300-1400$lık ürünü 1000$ lara aldı insanlar,
    bence dell 6000 fiyatı bunun altına düşemz, bu fırsatı kaçırmamk gerek,
    dell 6000 i yakından görmek şerefine nail oldum, acaip bi sağlamlık hissi veriyor,
    ben acer kullanıyorum ama dell 6000 de gözüm:)

bence dell!!
  • bir de acer da dvd-writer olmamasi ciddi bir eksiklik.....harddikin kac rpm oldugu bilgisi yok...4200rpm ise bir ciddi eksiklik...benim gibi makineyi cok kasmiyosan ram bus hizi cok onemli degil...ama harddisk en kolay basagritan donanim bence.....

bence bu secim toyota 1.6 full donanim ile nissan almera 2.0 orta donanim arasinda bir secim yapmak gibi bisey...marka sempatisinde belirleyici bir unsur yani...
  • Bence 1000 usd para verip aldığın ürünü servisine gönderip 2-3 hafta alamamaktansa hdd sinin 4200 rpm olması tercihimdir.Bu kadar birbirinde kopuk firma hemde dist olarak zor bulunur heralde.
  • hangisinin ekrani daha kaliteli bilen var mı?(teknik vrerilere dayanarak parlaklık ve goruntu kalitesi bakimindan)
    Benim için acer in eksiği tv out..(gerektiinde Tv de divx izlemek için) ve 4 yerine 3usb olmasi.
    Dvd rw sonradan alınabilir zaten o paraya 2ghz li bilg çok iyi.
    Dell in kasasi çok güzel görünüyor.Ama ekran FS 2045teki gibi ise dell hayalim suya düşer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycimx

Ben de Acer diyorum.Çünkü dell bu aralar çok anlamsız bir şekilde pazar kırıyor.Ayrıca servis desteği konusunda dell güven vermiyor.

ne demek pazar kırıyor ya..sen satıcı falansın galiba.Ya da başka bi firmada çalışıoysun.
    Pazar kırması lehimize..Dell de kırsın Acer da kırsın,biz kazanalım.
    sectiğim bilgisayari 200 dolar ucuza alırsam,uzerine biraz daa koyar dijital makine alırım.
    bi başkası da gider aynı şekilde başka bi ihtiyacını alır.

Ayrica dell 6000 ya da yukardaki acer hakkında servis tecruben varsa yaz da bilelim.
  • arkadaşlar yapmayın yaa,bi ACerın özelliklerine bakın bide Dellinkine,kararı siz verin..bir kere 2.0 centrino arada bayağı bir fark var bide Dellin fiyatı artmış pcdepoda 1179$kdv olmuş..kesinlikle acer derim şunu iyi biliyorum ki Marka hiçbirşey verimlilik herşeyy biraz sağlam olabilir ama arada bukadar fark varken yersiz bunlar Kesinlikle ACER
  • acerin ekranı daha kaliteli heryöden avantajlı bir ürün

pcDEPO.COM Da aşağıdaki model notebooklarda

Notetebook çantası , notebook mose , notebook soğutucu fan hediyesi var

Lenovo Notebook

http://www.pcdepo.com/lenovo-notebook-kat35.html

Dell Notebook

http://www.pcdepo.com/dell-notebook-kat25.html

Toshiba Notebook

http://www.pcdepo.com/toshiba-notebook-kat31.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mailman -- 3 Ağustos 2011; 5:53:15 >

• acer 4104 1 gb ramlı olan modelini almak lazım
  • harbi yaa,
    niye pc depo 1179$açekti dell 6000 fiyatını,
    nooluyoruz? bilen var mı?
  • Pazar kırmasından kastım ortalığı karıştıryor bir fiyatı düşürüyor bir çıkartıyor.Tüketiciyi madur ediyor.Benim bilişim sektöründe olmam veya olmamamın konuyla ilgisi yok.Fiyat istikrarlı olursa hem alan hem satan kazanır.
  • ben ilk başta Acer demiştim ama bende DELL e doğru kayıyorum duruşu bile ayrı karizma bide ikisi arasındaki Ekran kalite farkını öğrnebilseydim
  • arkadaşlar ben 2 aralıkta 256 ramlı olanı aldım. zaten diğerinden ram dışında hiç farkı yok. ram 533mhz ddr2. şimdiye kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım. ramı 512 yaptım. bana 999+27+kdv ye mal oldu(1650 ytl). harika bir fiyat performans oranı var. yakından görmeyen varsa çok şık olduğunu ve malzeme kalitesi ile işçiliğinin epey iyi olduğunu söyleyim. aradığım her şey var. eksileri de var ama "kadı kızı" olayı. ekran 15'4 olmaması benim için çok önemli değil. lcd iyi. ısınma problemi yok. ara ara fan açıyor. eksileri ise hoperlörler biraz yetersiz kalıyor. bir de kasa hem 15 hem 15.4" ekrana göre dizayn edilmiş. yani 15" te sağ ve soldan 15.4" te ise alt ve üstten kasada fazlalık var. 15" ekranlı model 15.4" ekranlı olanlar kadar geniş yani. ama gerçekten çok karizma bir model. rekler ve görüntü (metalik renk ve şık bir tasarım) gerçekten çok hoş. performans derseniz iyi. yapmamı istediğiniz bir test varsa yaparım. ama programı nereden bulacağım onu da linkte verirseniz iyi olur. bence acer süper derim. ayrıca dvd writer de olsa şahane olacaktı. unutmadan cihazda s video çıkış da var. dr hardware bilgilerini de ekliyorum. istediğiniz başka bir bilgi varsa yazablirsiniz. hdd wd600 ue. western digital sayfasıda inceledim. 5400 rpm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.