Şimdi Ara

DELL 6400 CORE DUO inceleme,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaslar, ikicinci DELL 6400 laptopumu aldim, birincisi aldim , bir arkadasa sattim, simdikini 1 haftadir kullaniyorum.Simdilik genel on bir bilgi vermek istiyorum ve iki resmini ekliyorum, sorusu olan varsa cevaplarim. laptopun ozelliklerini burda:

Centrino CORE DUO T2400 1.83*2 CPU 667 MHZ bus hizi,
    1 GB RAM 567 MHz,
    80 GB 5400 hdd,
    15.4'' ultra sharp screen,
    8X DVD -+R-RW,
    wireless a-b-g
    10/100 ethernet,
    56k modem,
    2.8 kg (oldukca hafif) dell 6000 3 kg,
    2.8 cm kalinlik , dell 6000 3 cm.biraz kucultmusler.
    Tv out, 6 in1 card okuyucu.
    9CELL pil.
    Intel gma950 Ekran karti 224 mb shared.

Oncelikle sunu soyleyeim, Alet ucuyor, matlab, adobe kullanan biri olarak soyleyeyim,canavar gibi, photoshop ve adobe'un tum yazilimlari dual core destegi var cok hizli calisoyrlar.Performance olarak 10 / 10 veriyorum.ekrani harika , not parlak ekren degil, cunku ben ofiste ve disarida bazen calisiyorum, calisirken kendi releksiyonumu ekranda gormek istemiyorum, ondendle ultra sharp aldim without true life. aletin tipi cok guzel kim gore cok hosuna gidiyor, klavye mouse gayet iyi.Ekran karti HD DVD leri canavar gidi oynatiyor, quake III nfs undergrand normal cozunurlukte gayet iyi calisiyorlar. en onemli kismi Pili. unanmayacaksiniz 9 CELL ile 6 saat ten fazla gidiyor , bazen 7 saat , en yogun kullandigimda 5 saat gidiyordu.. wirelessi ise gayet iyi calisiyor.Daha ayrintili bilgiler yakinda geliyor.. email atabilirmisin.
    [simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan96 -- 6 Mayıs 2006; 4:16:06 >

• resimleri ekliyorum.

• pc mark 04-05 yaparmısın

core duo 1.66 var bnde . bakalım kaç puan oynuyor arada
  • hayırlı olsun,
    ekran kartı dışında bi eksik yok gibi,
    özellikle pil süresi çok iyiymiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.