Şimdi Ara

Dell 7537 1366x768 Vs 1920x1080 Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dell 7537 almaya karar verdim ama iki model arasında kaldım i7 8gb ram 1 tb hdd 1366x768 ekran çözünürlüğü olan model 2050 tl civarı aynı özelliklerde ekranı full hd dokunmatik ekran olan model 2250 tl civarında şimdi benim asıl sorum hangi ekran çözünürlüğünü tercih etmeliyim??? 1366x768 olan bütçemi oldukça zorluyor zaten diğer 2250 tl olan bütçemi daha da zorluyor özellikle 1366x768 olan modeli kullanan arkadaşlar görüntü kalitesi nasıl pikseller görünecek kadar büyük mü ardaki farkı toplayıp full hd olanımı almalıyım yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crynet_34 -- 22 Haziran 2014; 15:26:13 >

• Dokunmatik ekran parlak diye biliyorum eğer öyleyse ışıklı ortamlarda kullanırken sorun yaşarsın . Ayrıca bana göre full hd bir ihtiyaç değil . Hd olan işini görecektir diye düşünüyorum.
  • Iresco I kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla hepsi parlak ekran arkadaşlar özellikle kullanan arkadaşlar yorumlarını esirgemesinler lütfen 1-2 haftaya bir tercih yapmam gerekiyor 1366x768 olanın görüntü kalitesi nasıldır acaba???
  • Forumda dell 7537 nin konusu var ona bakıp incele istersen . Bu arada bence Dell alma. Dell'in servisi için iyi şeyler söylenmiyor . İyi araştır derim . Sana tavsiyem :

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550ln-xo007d-notebook-pmu308503
  • Iresco I kullanıcısına yanıt
    o modellere baktım ama ekran kartı düşük o seviye ekran kartı beni idare edecek olsa düşünmeden 1500 altı modellere bakarım ama o kadar parayı verdikten sonra oyunlarda low a takılıp kalmak istemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.