Şimdi Ara

Dell 7559 128GB ssdli olan modelde ışık sızması var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadecenotebook.comdan aldım 128gb ssdli modeli bu arada. Daha elime ulaşmadı. Ve bu ışık sızması denilen şey cidden çok mu rahatsız edici yoksa tolere edilebilir mi?

Edit; Şans işiymiş biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gin and tonic -- 30 Ağustos 2016; 0:58:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: A Brand New Life

Sadecenotebook.comdan aldım 128gb ssdli modeli bu arada. Daha elime ulaşmadı. Ve bu ışık sızması denilen şey cidden çok mu rahatsız edici yoksa tolere edilebilir mi?

Edit; Şans işiymiş biraz

dostum ürün geldi mi eline varmı ışık sızması? tam olarak nasıl bişy bu sızma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinann7

quote:

Sadecenotebook.comdan aldım 128gb ssdli modeli bu arada. Daha elime ulaşmadı. Ve bu ışık sızması denilen şey cidden çok mu rahatsız edici yoksa tolere edilebilir mi?

Edit; Şans işiymiş biraz

Bugün daha anca kargoya verilecek, yarın elimde olur büyük ihtimalle. Anladığım kadarıyla hoşgörülebilecek bir şey ışık sızması, birkaç video izlerseniz ne olduğunu anlarsınız, beni rahatsız etmeyecek gibi geldi bana. Çok da rahatsız ederse değişim isterim artık napalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinann7

quote:

Edit; Şans işiymiş biraz

Hocam şanslıyım valla sıfır ışık sızması, şu an 7559dan bildiriyorum İlk bakış olarak beğendim
  • oo iyi zaten çoğu üründe yoktur ya bakalım pc nin ısı değerleri ve diğer performansları nasıl olcak bikaç gün sonra gene yazışalım :)
  • Hocam nasıl memnunmusunuz bende düşünüyorum aynısını almayı

• quote:

Orijinalden alıntı: pgdnBREAK

Hocam nasıl memnunmusunuz bende düşünüyorum aynısını almayı

Hocam bana göre eksileri,

Işıklı klavye yok

Oyunlarda bana göre çok ısınıyor, ana konudaki arkadaşlar ısınma açısından hiçbir sorun olmuyor demiş ama sanırım onlar diğer eşdeğer laptoplarla karşılaştırarak söylüyorlar, çünkü daha önce hep masaüstü kullandım ve masaüstüden sonra beni ısınması rahatsız etti açıkçası. Mesela 1 saat aralıksız GTA5 oynuyorum ve klavyedeki WASD tuşları rahatsız edici bir şekilde ısınmış oluyor ve elini terletiyor, elin terleyince de tuşların üzerinde izler oluşuyor. Bu durumu hiç sevmedim ama çok büyütmeye gerek yok.

Laptopun dış kısmı(Dell logosunun olduğu kısım) çok kolay kirleniyor, el izleri kalıyor. Eğer bu konuda takıntılıysanız birkaç günde bir temizlemek isteyebilirsiniz.

Bunlar dışında teknik olarak beklediğimin üzerinde bir performansı var, bu bütçede en iyisi bence. Bende ışık sızması yoktu, ama bazılarında oluyormuş. Ama sadece siyah ekranda belli olan bir şey kafaya takmaya gerek yok bence ışık sızması olsa bile

• Ürünü deneme şansımız yok maalesef bu sefer de açılmış kutu vb. bi sürü problem olacak,

Üründen şu ana kadar yaklaşık 120 adet sattık hala da satıyoruz.

Bize şu ana kadar ışık sızması var diyerek muracaat eden olmadı,

Eğer ki böyle bir problem varsa da zaten ürün servise gider serviste evet kardeşim arızalı der ve iade ya da değişim olur

Her marka ve modelde alır almaz bir problem çıkma riski mevcut, Sonuçta problem varsa servis DOA raporu verir bu kadar sıkıntı yaratabilecek bir konu olmadığını düşünüyorum.

Bu üründe kronik bir problem kim dediyse ya önceki bir seri ya başka bir model bilmiyorum ancak çok net konuşuyorum bu modeli en çok satan biziz bu ülkede bundan eminim

ki biz bu ürünün

DELL 7559-B70W81C i7-6700HQ 8GB 1TB WIN 10 15.6" modelinden de 100 den fazla sattık ondan da böyle bir problem gelmedi

İnanın her gün 10 larca insan ışık sızması ışık sızması cidden yaşamadık bilginiz olsun

Dediğim gibi aldınız eğer varsa problem DELL Türkiye ye gider evet kardeşim var der ayıplı ürün der ve iade ya da değişim olur,  Dell 7559 128GB ssdli olan modelde ışık sızması var mı?
     Dell 7559 128GB ssdli olan modelde ışık sızması var mı?

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2060679/8bf52a7f-bcec-41be-b5e8-1be9a88a2724.JPGhttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2060679/22f1f1f5-80cf-41a5-9031-5ecda12f2965.JPG

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.