Şimdi Ara

DELL 7567 -- EKRANDA BOZULMA VE GÖRÜNTÜ DE SIKINTI SORUNU (ÇÖZÜLDÜ) --- SS VE VİDEOLU ---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhabalar, cihaz elime geldiğinden beri olan ancak yavaş yavaş ciddi bir meseleye dönen bir sorundan dolayı yardımlarınızı bekliyorum. Cihazı 16.08 tarihinde sipariş verdim ve üniversiteye gittiğimden dolay ailemin yanına geldi bilgisayar. Onlar tekrardan bana kaldığım yere 19.10.2017 tarihinde kargoladılar, 21.10 perşembe günü cihaz bana geldi. Freedostan hemen Win10 kurulumunu yaptım Dell sitesinden tüm driverları kurdum ve kullanmaya başladım. Birkaç güblük kullanımdan sonra Youtube'da bile video izlerken video dışındaki tarayıcı alanlarının anlık olarak kararıp tekrar yanması, bilgisayarı uyku moduna aldıktan sonra tekrar açmaya çalışınca bozuk dijital kırılmaların gözükmesi -restart atmadan da geçmiyor- sorunlarıı gördüm.(bknz: resim 1) Bu durum yeterince canımı sıkmıştı zaten. Aynı günün akşamı GTA V ve Assetto Corsa oyunlarında da resim 2 ve 3 te görebileceğiniz ekranın altından bozulma ve tüm ekranda görüntünün yer değiştirerek titremesi sorununu yaşamaya başladım. Bu durumda zaten tüm hevesim kaçmış ve çözüm yollarına bakmaya başlamıştım.
    Arada söyleyeyim tüm bios, ekran kartı, windows ve intel driverları son sürüm ve güncel. İlk videoda görebileceğiniz gibi resim:1 deki sorunun video hali. Bu olaylardan sonra hemen format ve tertemzi kurulum yaptım. Ancak sorunlar hala devam ediyor. Aldığım firma sadecenotebook.com'u aradım. Onlar beni Dell servisine yönlendirdiler. Servis raporu sonucunda ancak değişim veya iade yapabilirlermiş. Hal böyle olunca Dell servisine göndermeye hazırlanıyorum. Alternatif çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Ayrıca bu sorunlarla alakası var mıdır bilmiyorum ama ciddi bi şekilde hissedilen coilwhine sesi var. Güç girişinin yakınlarından geliyor. Bir videoda belli oluyor ancak videoda yurtta kalan arkadaşların yersiz konuşmaları var. O yüzden koymayı gerek görmedim.
    İlginç olan ise cihazın daha olduğu yerden sadece 1 kere oynatılması, hiçbir yumuşak veya sert bir darbe almaması. Kutudan çıktığından beri aynı yerde duruyor.
    Ciahzı servise verirken içinde yaklaşık 12-13 kanıt videosuyla vereceğim İnşallah doğru karar çıkar ve Dell müşterisini memnun eder.

(video:1) https://youtu.be/z8oU9_si6aY

(resim:1)DELL 7567 -- EKRANDA BOZULMA VE GÖRÜNTÜ DE SIKINTI SORUNU (ÇÖZÜLDÜ) --- SS VE VİDEOLU ---
    (resim:2)(GTA V içi bozulmalar) DELL 7567 -- EKRANDA BOZULMA VE GÖRÜNTÜ DE SIKINTI SORUNU (ÇÖZÜLDÜ) --- SS VE VİDEOLU ---
    (resim:3)(Assetto Corsa içi bozulmalar) DELL 7567 -- EKRANDA BOZULMA VE GÖRÜNTÜ DE SIKINTI SORUNU (ÇÖZÜLDÜ) --- SS VE VİDEOLU ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devilmaybad -- 29 Ekim 2017; 13:32:50 >

• Bu da GTA V oyun içi bozulmaların videosu:https://youtu.be/qdXJaBmx9ew
  • Cihazınız arızalı Hatalı üretim bir donanımdan kaynaklı büyük ihtimalle. Arızalı cihaza ancak servis müdahale edebilir. Yeni aldığınız için değişim/iade formu vereceklerdir. Buralarda boşuna zaman kaybetmeyin.
  • iade ver hocam bu donanımsal gibi
  • 1.2.0 BIOS ile sorun düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.