Şimdi Ara

Dell 7567 i5 7300 HQ modeli alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu model ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum fiyatı gayet makul gibi ne dersiniz ?

• Ben 1 haftadır kullanıyorum mükemmel ötesi bir cihaz ben n11den ebrar bilgisayardan 150 tl hafta sonu indirim kuponuyla 2950 tlye almıştım bu fiyat aralığında piyasanın en iyisi daha iyisi yok bu fiyata. Eksi olabilecek 2 yönü var 1.si hdd dönüş hızı yavaş lakin ssd takmak için ekstra bir yer daha mevcut m2 ssd 2280 takılabiliyor nvme destekli onu o şekilde aşabilirsiniz 2.si ise ekran çok kaliteli olmasına rağmen parlaklığı biraz düşük ama ips ekran aklınız bu konuda çok takılmasın. Eğer imkanınız varsa almanızı tavsiye ederim dolar arttıkça fiyatı da zamlanıyor ben aldıktan sonra 100 tl arttı fiyatı. Geriye kalan bütün özellikleri harika tasarımı ekranı donanımı fanı çok iyi. Fanlar 60 dereceyi görünce otomatik çalışıyor sıcaklık düşünce sesi kesiliyor ama oyuna falan girerseniz devreye giriyor siz oyundan çıkana kadar sesi kesmeden çalışmaya devam ediyor sesi de o kadar rahatsız etmez oyunun sesini açtığınızda ya da kulaklık taktığınızda duymazsınız zaten.
    Sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim müsait oldukça.

• gayet güzel bir cihaz ssd eklersen şahlanır.
  • Hocam beni tereddut eden sey i5 7300hq olmasi yani i7lisiyle arasinda 1000liralik fark var oyunlarda i5ten kaynakli fps i7 ye gore ne kadar dusuk olur bunu merak ediyorum aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci fps'i etkilemez kardeşim fps'i etkileyen ekran kartı performansıdır eğer ekran kartım daha iyi olsun diyorsan 1050 ti'li notebooku almanı tavsiye ederim ama 1050 yeter dersen i5 işlemciliyi al fazladan 1000 liraya vermeye gerek yok bir de üstüne 128 ya da 256 ssd takarsan tadından yenmez
  • Bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. 1 adet de ssd aldık taktım ccanavar. Kesinlikle ssd yi takınca makinenin tadına varıyorsunuz. 5 oyun yüklü ki en büyüj hobimdir oyun oynamak. Hepsini sorunsuz gayet akıcı kalitede oynuyorum.
  • Bu modelin ekranı kesin ips mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.