Şimdi Ara

DELL 8700-B70W81 Core i7 3,4 Ghz 8GB 1 TB GeForce GT635

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/DELL-8700-B70W81-Core-i7-3-4-Ghz-8GB-1-TB-GeForce-GT635,103452,504958,1086999.html?langId=-14

Arkadaşlar yeni PC almayı düşünüyorum oyun oynamak için en yüksek ayarda bile rahat oynayan sizce bu iyimidir?Zaten ekleme yapabilirim eksik kalırsa bilgisi olanlar cevaplayabilir veya PC önerebilirmi lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinqOfPc -- 17 Temmuz 2014; 18:55:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KinqOfPc

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/DELL-8700-B70W81-Core-i7-3-4-Ghz-8GB-1-TB-GeForce-GT635,103452,504958,1086999.html?langId=-14

Arkadaşlar yeni PC almayı düşünüyorum oyun oynamak için en yüksek ayarda bile rahat oynayan sizce bu iyimidir?Zaten ekleme yapabilirim eksik kalırsa bilgisi olanlar cevaplayabilir veya PC önerebilirmi lütfen?

bu bilgisayar ile hiçbir oyunu yüksek ayarlarda oynayamazsın.

• BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    önerin varmı? ayrıca bence gayet iyi 8 gb ram var ekran kartı eklerim düşükse
  • quote:

önerin varmı? ayrıca bence gayet iyi 8 gb ram var ekran kartı eklerim düşükse

8 gb ram olunca çok mu iyi oluyor?
    O paraya 16 gb ramlı bilgisayar toplarsın aynı özelliklerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    ram önemli değil ztn 4 olsa o bile bana yeter ayrıca bu pc hiçbir oyunu açmaz yüksek kalitede demişsin senin bildiğin tek oyun bf4 mü bu her oyunu çalıştırmasa da yüksekte hiçbir şeyi çalıştırmaması imkansız
  • ortada bf3 ü rahat açar diye düşünüyorum kuzenim 2gb lik laptopla açıyor
  • quote:

ram önemli değil ztn 4 olsa o bile bana yeter ayrıca bu pc hiçbir oyunu açmaz yüksek kalitede demişsin senin bildiğin tek oyun bf4 mü bu her oyunu çalıştırmasa da yüksekte hiçbir şeyi çalıştırmaması imkansız

Hiçbir bşr oyun derken güncel oyunları kastettim.
    Mario oynayacaksan o farklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.