Şimdi Ara

Dell Asus Arasında Kaldım Fikirleriniz Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşagıdaki iki model hakkında görüşleriniz nelerdir.

ikiside aynı işlemciye sahip ekran kartı olarak birinde 5470 var diğerinde 5650

http://www.pcdepo.com/asp/product/77636/DELL-INSPIRON-5010-G46H45-i5-460-4GB-500GB-15-6-Gumus
    http://www.pcdepo.com/asp/product/77953/ASUS-K52JR-SX223D-i5-460M-3GB-320GB-15-6

ikisinden birini almayı düşünüyorum. İkisi arasında 262 TL fiyat farkı var. Oyun olarak Call Of duty GTA 4 bunları oynamak istiyorum. 5470 nerede kalır merak ettiğim o.

Kalite olarak Asus mu Dell mi ? Yorumlarsanız sevinirim.

• Oyun içinse Dell.Ayrıca servisi daha iyidir Dell'in
  • dell tabiki linkteki bilgisayar gayet iyi..
  • Oyun oynadığın için dell alman daha iyi olur, kalite olarak ikiside iyidir.
  • ikiside iyi ancak dell daha ıyı gıbı
  • ben öyle çook oyun delisi biri değilim, sadece takip ettiğim bir kaç oyun var onlarıda artık zaten oynamıyorum. COD Black Ops da 5470 nasıldır acaba ? bu soruya cevap verseniz yeterli benim için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Laptop arasında kaldım.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dell daha iyi hem ekran kartı olarak hem de servis açısından her açıdan sağlamdır
  • Asus almaya karar verdim arkadaslar. Tesekkur ederim.
  • Bu urun oncesinde P-Bell para iadesi yeni yapildigindan dolayi bugun verebildim siparisi (Asus), urununde fiyati dusmus alacaklara f/p olarak kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmez -- 29 Aralık 2010; 13:39:30 >
  • Arkdaslar urun hakkinda ilk 3 saatlik özizlenimim güzel ürün klavyede özellikle qweasdzxcfrv harflerine basarken bir şakırtı sesi duyuyorum sanırım zamanla alışacağım :) Onun haricinde izlenimlerimi yazacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.