Şimdi Ara

Dell dünyanın en güçlü dizüstü bilgisayarını piyasaya sürdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dell, Precision 7730 Mobile Workstation Developer Edition olarak adlandırılan dizüstü bilgisayarını piyasaya sürdü. Windows 10 veya Ubuntu Linux 16.04 ile birlikte gelen cihaz, Dell tarafından dünyanın en güçlü mobil iş istasyonu olarak gösteriliyor.

Dizüstü bilgisayarın donanım seçenkleri arasında şunlar var:

• Intel Core Xeon E-2186M 6 çekirdekli işlemci
    • Nvidia Quadro P5200 16 GB GPU
    • ECC – 64 GB DDR4 2.400 MHz RAM
    • Non-ECC – 32 GB DDR4 2.666 MHz RAM
    • 2 TB M.2 NVMe PCIe SSD (x4 - isteğe bağlı RAID 0, 1, 5)
    • 6 Hücreli 97 Wh Pil
    • 17.3 inç FHD IPS Ekran

Dell dizüstü bilgisayarla ilgili olaak “Yeni daha ince ve hafif, birinci sınıf Precision mobil iş istasyonları ile sınırsız inovasyon yaşayın” ifadelerini kullandı. Premium malzemelerle tasarlanan yeni 17 inç Precision 7730, önceki nesillere göre %15 daha küçük. Ayrıca daha küçük ve hafif AC adaptörü ile %15 daha hafif hale getirilmiş durumda.

Dizüstü bilgisayardaki bağlantı noktaları arasında bir kulaklık jakı, USB 3.1 Gen 1, HDMI, Mini DisplayPort, RJ45, Thunderbolt 3 Type-C ve bir SD Kart yuvası bulunuyor. En iyi donanım seçenekleriyle donatılmış bir Dell Precision 7730 yaklaşık 11.500 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olacak.

• Direkt oyun bilgisayarı mı acaba diye girdim, çıkıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte Dell farkı. Başka bir marka en güçlü dizüstüyü yaptım dese saçma sapan kırmızı siyah yeşil boyayıp pavyon gibi ışıklandırırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 7 Temmuz 2018; 2:46:56 >
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Yalnız bu bir oyuncu bilgisayarı değil, genel olarak her markanın workstation laptopları sade...
  • Kısacası DH'nin " bilgisayar=oyun " kesimini ilgilendirmeyen bir haber.

RGB yok gençler , dağılabilirsiniz.

• Tam workstation.

• Işıklı mışıklı değil alan olmaz bunu

• 3 sene Dell M6800 kullanmış birisi olarak söylüyorum gerçek bilgisayarlar bunlar. Diğerleri yanında oyuncak gibi kalıyor.

• 11500 dolar etmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JoeyBane kullanıcısına yanıt
    Zaten OYUNcaklar

• tasarım sade güzel
  • 6 çekirdekli bir workstation için kasa boyutu oldukça iyi duruyor.

• Dell kadar kalitelisi yok. Server'dan monitör'üne kadar iş yerinde Dell kullanıyoruz, her ürününden çok memnunuz.

• Rgb derken?

• Pokemon gibi ışık saçıyor mu? hayır, YouTube gamerları almaz.
  • Para olsa iş için tam alınacak cihaz.
  • cngzmls C kullanıcısına yanıt
    Rengarenk ledli klavye

• özellikleri gerçekten inanılmaz ama bunu taşımak için birde adam ya da hava alanlarında ki gibi tekerlekli bavul lazım. Bu para buna gömülmez bu parayı verdikten sonra ne masaüstü sistemler toparlanabilir ve bunu 3' e katlar. Ağırlık noktasında taşınabilecek ağırlıkta olabileceğini düşünmüyorum hiç yok ise 6 - 7 kg vardır bu.

• 2009 model dell hala canavar

• ParaMounT99229 P kullanıcısına yanıt
    Sığ düşünüyorsunuz.

Bu tarz laptopları zaten kimse kolay kolay dışarı çıkarmaz hatta ek monitörle kullanır. Ayrıca bu özelliklerde toplayacağınız desktop da aşağı kalır fiyatlarda olmaz.
    Ek olarak çok makul görünmese de mobilite sağlar bu tür ürünler. Tasarım firmaları da bütün pc lerini bunlarla donatmaz. Sabit çalışanlara desktop pc ayarlar, sahada, müşteri ile görüşecek kişilere veya tasarımın eksik noktalarını dışarıda da tamamlayacak kişilere bu tür makineler alırlar ki vakitten kazanılsın.

Bütün hepsini geçtim, insanımız tablet pc leri bile taşırken " bu çok ağır yaa" diyebiliyor. Haliyle bu olmuş zenbook olmuş fark etmiyor maalesef :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.