Şimdi Ara

Dell Gaming 7566 Alan, kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dell Gaming 7566 almayı düşünüyorum alıpta kullanan var mı?

• Up ben de düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım yaklaşık 5 gündür kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALSancakTr A kullanıcısına yanıt
    bende i5 işlemcili olanı almayı düşünüyorum, yorumlarını paylaşır mısın?
  • name9 N kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cihazdan memnunum. Bilerek TN panel aldım.Çünkü teknoloji konusunda şanssızım.KEsinlikle Işık sızması olan bir modele denk geleceğime emindim.Birazda takıntılıyımdır.O riske girmek istemedim. FHD ekranı var bu fiyat aralığında hala 1366*768 kullanan bilgisayarlar var. Ayrıca bazı kullanıcıların aksine ekrandan şuanlık memnunum.Gerek görüş açısı olsun gerek renk doygunluğu olsun...
    8 GB DDR4 ram kesinlikle şuan yeterli.Fanlar gerçekten iyi çalışıyor.Yani soğutması başarılı diyebilirim.Bilgisayar 65 derecenin üstüne çıktığı zaman başlıyor frekansı arttırmaya.Klavyesinde ışıklandırma mevcut.Kasa kalitesi gerçekten orta seviyenin üstünde.Sağlamlık hissiyatı çok iyi.
    Ses gerçekten hem bas olarak hemde şiddet olarak çok kaliteli.En beğendiğim özelliklerinden birisi.
    Tek vida ile upragade imkanı..
    i5 6300HQ alınmaz diyenler var fakat oyun oynayacaksanız ve autocad tarzı programlar kullanacaksanız i7 6700HQ ile arasındaki farkı asla hissetmeyeceksiniz.
    GTA V oyununu GeForce Experience önerilen ayarlarda: FHD FXAA ve MSAA açık çoğu Very High ayarlarda 1,5-2 saat oynadım. 50-60 FPS arasında değerler aldım. Fanlar oyunda biraz gürülütülü çalışıyor bunu inkar etmiyorum fakat GPU 65 CPU 68 derecenin üstüne çıkmadı oyundaki 2 saat boyunca. Ve sol elimin olduğu yerde ısınma olmadı sadece sağ elinizin olduğu yerde biraz hissediyorsunuz.
    BF4 high ayarlarda FPS değerini hatırlamıyorum fakat FHD çok akıcı oynanıyor.
    LoL FHD Full Ayarlar bütün seçenekler açıkken 90-135 FPS arasında değerler veriyor.Fanlar çok nadir yüksek frekansa geçiyor LoLde
    CS:GO full ayarlarda oynuyorum.Bu oyunda fanlar yüksek frekansta çalışıyor fakat soğutması gayet başarılı.
    Başka sormak istediğiniz bir şey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.

öncelikle güle güle kullan, ve cevabın için teşekkürler, bende senle aynı kafadayım tercihim tn panel olur, zaten önüne geçip kullancam. Tek aklıma takılan i5 işlemci, ben çok oyun oynamıyorum dota2 ve csgo sadece, ve yazılım ile uğraşıyorum o yüzden eclipse, visual studio falan kullanacağım, i5 işlemci nasıl olur?? Dell 7567 modeli çıkmış amerikada ve 1-1,5 aya türkiyeye gelir dediler bana. Dell 7566 ile 7567 aynı kasa, 7567 farkı 7. nesil i5, i7 işlemci ve gtx 1050 veya gtx 1050ti ekran kartı var. Ben bu modeli beklemeyi düşünüyorum, ama türkiyeye geldiğinde de bütçe dolayısıyla i5 işlemciyi düşünürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: name9

öncelikle güle güle kullan, ve cevabın için teşekkürler, bende senle aynı kafadayım tercihim tn panel olur, zaten önüne geçip kullancam. Tek aklıma takılan i5 işlemci, ben çok oyun oynamıyorum dota2 ve csgo sadece, ve yazılım ile uğraşıyorum o yüzden eclipse, visual studio falan kullanacağım, i5 işlemci nasıl olur?? Dell 7567 modeli çıkmış amerikada ve 1-1,5 aya türkiyeye gelir dediler bana. Dell 7566 ile 7567 aynı kasa, 7567 farkı 7. nesil i5, i7 işlemci ve gtx 1050 veya gtx 1050ti ekran kartı var. Ben bu modeli beklemeyi düşünüyorum, ama türkiyeye geldiğinde de bütçe dolayısıyla i5 işlemciyi düşünürüm.

Kareeşim işlemci i5 diye aklında soru işareti kalmasın diğer laptoplardaki u serisi i5 ve i7 leri her türlü gömer.I5 6300hq gerçek 4 çekirdek iken u serisi i5 ve i7 ler dual core.Zaten senin bahsettiğin işleri yapmak için i3 işlemci bile yeterli.Ayrıca 1050ti lı modelin 4500 tl den aşağı gelmesi mümkün değil bütçen müsait değilse boşuna bekleme derim.Msi Gtx 1000 serisini 6000 tl civarına satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Hala i5 2500k Kullanan Var Mı?
    7 yıl önce açıldı
    Macbook pro kullanan var mı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • name9 N kullanıcısına yanıt
    O yeni ürünü bekleme işini ben çok yaptım teknolojik aletlerde.Gerek telefon gerekse masaüstü işlemci ekran kartı vs vs..
    Fakat hiçbir zaman beklediğim gibi olmadı.Yani o gtx1050 grafik kartlı versiyon 3000TL ye gelmeyecek Türkiyeye.Yada gtx1050 hiç olmayacak Türkiye versiyonunda.Bundan eminim.
    Hocam ekran kartını nvidia ya getirmeme rağmen normal ayarlarda 45 fps alıyorum neden oluyor anlamadım
  • Hepsiburada'da da 3400 lira şu an, 3000 civarına düştüğünü görsem ben de almayı düşünüyorum da 3400 çok yüksek fiyat gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.