Şimdi Ara

Dell inspiron 1090 bu ürün hakkında bilgisi olan yada kullanan varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: Maycry84

https://www.pcdepo.com/dell-inspiron-55p23b-1090-n550-2gb-320gb-10-1-39-39-windows-7-home-premium-urun4987.html

kimse bilmiyor mu bu nettableti?

• dock station bi acıklaya bilirmisin nedir ne işe yarar ilk defa duyuyorum ben?
    quote:

Orijinalden alıntı: huriyecili

quote:

Orijinalden alıntı: sessizefekt

bu ürün galiba sunumlar için şirkete aldılar bi kıza kendimede aldıma peşindeyim

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-55p23b-1090-n550-2gb-320gb-10-1-39-39-windows-7-home-premium-urun4987.html

bencede alsan iyi edersin güzel makine dock station var bide bunun videoda gördümwww.pcdepo.com sipariş üzerine getiririz diyolar 150 dolarmı ne galiba ama 2 haftayı bulurmuş gelmesi o aletin JBL ses sistemine sahip dock station onda

• Maycry84;

Tebrik ederim, yeni çıkan bir ürüne üretimden kalkmıştır diyebilecek insanlar nerede bulunur desem, doğru cevabı verecekmişsin (: Toshiba NB550D daha birkaç aylık bir cihaz. Türkiye'ye girişi daha da yeni. Benim başlığa yönlendirmemin sebebi de bu zaten. Teknosa ve Teknosepet'te mevcut cihaz.

Tabi 1000 TL tablete vereceğine Fusion E-350 işlemcili Sony'yi de alabilirsin. Aşağı yukarı aynı fiyata gelir ki tablet özelliği dışında bu cihazı 3-4 defa cebinden çıkarır.
  • ben demiyorum üretimden kalkmış die sitede öyle gördüm onu yazdım
    quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Maycry84;

Tebrik ederim, yeni çıkan bir ürüne üretimden kalkmıştır diyebilecek insanlar nerede bulunur desem, doğru cevabı verecekmişsin (: Toshiba NB550D daha birkaç aylık bir cihaz. Türkiye'ye girişi daha da yeni. Benim başlığa yönlendirmemin sebebi de bu zaten. Teknosa ve Teknosepet'te mevcut cihaz.

Tabi 1000 TL tablete vereceğine Fusion E-350 işlemcili Sony'yi de alabilirsin. Aşağı yukarı aynı fiyata gelir ki tablet özelliği dışında bu cihazı 3-4 defa cebinden çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maycry84

dock station bi acıklaya bilirmisin nedir ne işe yarar ilk defa duyuyorum ben?
    quote:

Orijinalden alıntı: huriyecili

quote:

Orijinalden alıntı: sessizefekt

bu ürün galiba sunumlar için şirkete aldılar bi kıza kendimede aldıma peşindeyim

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-55p23b-1090-n550-2gb-320gb-10-1-39-39-windows-7-home-premium-urun4987.html

bencede alsan iyi edersin güzel makine dock station var bide bunun videoda gördümwww.pcdepo.com sipariş üzerine getiririz diyolar 150 dolarmı ne galiba ama 2 haftayı bulurmuş gelmesi o aletin JBL ses sistemine sahip dock station onda

ben yazayım dedim benim eski laptopta vardı üzerine oturtuyosunuz netbookuu sonra ondan şarj alıyo ardından sayısız usb portı falan var ses sistemi falan oluyoo ona ögre ayar çekiyoo

• bende çıktıktan bi kaç gün sonra bimekste denemiştim. tam benim istediğim gibiydi ama tablete geçtiğinde w7 çok yavaş kalıyo resim değiştirirken baya bi bekletiyodu bu beni cihazdan soğuttu ve benzeri başka ürünlere bakmaya başladım tabi bide pil konusu biraz sıkıntılı ama dizayn olarak 10 numara
  • arkadasıma laptop bakarken rastladım buna . ıcım erıdı bende 1 yıllık toshıba var acaba satsam mı dıe dusunmuyor deılım bu pc ıcın toshıbamı satmaya değermıkı
  • Arkadaşlar Netbook + Tablet PC olarak her iki şekilde de kullanabileceğiniz en kaliteli ufak ve dokunmatik ekranlı bilgisayar Dell Inspiron 1090 modeli...
    Kendim kullanıyorum ve çok memnunum!

özellikle Dell Audio Station diye satılan ve dünyanın en kaliteli ses ürünlerinin üreticisi JBL marka ses+eternet+audio_out+mm_kart_okuyucu standını da alırsanız sonuç harika oluyor :)

Bu arada Dell Inspiron 1090 netbook için Amerika'dan aldığım ekstra 1 adet "Dell Audio Station" sıfır ve kutusunda satılıktır, hemen teslim, fiyatı $220 peşin.
    Dell Audio Station for Dell Inspiron 1090 resimlerini de ekledim.
    İlgilenenler bana özelden mesaj atabilir :)

Dell inspiron 1090 bu ürün hakkında bilgisi olan yada kullanan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 22 Eylül 2011; 21:18:26 >

• Dell ne aldıysam (masaüstü,notebook) başıma bela oldu,aldığım başka hiçbir marka (şirketin alımlarını ben yapıyorum) bu kadar dayanıksız ve uyduruk çıkmadı.Bu nedenle birkaç yıldır Dell bende yasaklı.
    Alanların midesini bulandırmak istemem ama benim yaşadıklarım böyle,ama belki bu son 2-3 yılda biraz düzeltmişlerdir.
  • Ben bugüne kadar Acer'dan (dolandırıcı servisi), HP'den (sıfır kutusundan bozuk çıkan ürünleri), Asus'tan (berbat ve ilgisiz teknik servisi) yüzünden vazgeçmiş eski bir bilgisayar kullanıcısıyım, bu markalara dikkat edin, ben artık Acer, HP ve Asus'tan uzak duruyorum.
    Dell markasının eski modellerini bilmiyorum, eski model ürünlerini hiç kullanmadım ama Dell 1090 Netbook/Tablet PC + 2 Tane 23" Dell IPS Monitör + 17" Dell Alienware Notebook PC kullanıyorum, hepsi de 2011 model ve hepsi de mükemmel, ayrıca tüm ürünlerin garanti süresinde herhangi bir problemde "yerinde servis" imkanı var yani evinizde servis, bu başka hiçbir markada yok, monitörler zaten SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ, bu da diğer birçok ünlü markada olmayan süper bir özellik yani kendi kalitesine güvenini gösteriyor bu garantiyi ne HP ne Asus ne LG ne de Philips verebiliyor :)
    Dell amerikan kökenli bir dünya devi ve her yerde kullanılan marka, siz de artık Dell'e yeniden güvenebilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 11 Ağustos 2011; 0:50:39 >

• 2 mesaj üstteki Dell Inspiron 1090 için AUDIO STATION ilanım hala geçerlidir =>http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=53263518
    ilgilenen varsa özelden bana mesaj atabilir.
    1 adet kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 3 Ekim 2011; 11:15:51 >
  • Bildiğim en sağlam marka Fujitsu..

Sahibinden yada gg den bakın ikinci el satışlarına hepsi 5-8 yıılık pcler ve taş gibi sağlam diye ilanlar vardır. Özellikle lifebook serisini tavsiye ederim.

Bu modele alternatif fujitsu th40-d yada th700 e bakabilirsiniz.
  • bu ürünün aynısını bende de var ilk çıktıgı zaman alınmıştı fiyatıı bilmiyorum fakat dokumatigine alışmak zor bizde dokumatigi nerdeyse hiç kullanılmaz ama dayanıklı ve kaliteli :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.