Şimdi Ara

DELL INSPIRON 1525 575F2A CORE2 DUO T5750

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 gün önce aldığım DELL INSPIRON 1525 575F2A CORE2 DUO T5750 aldım... laptopuma hala işletim sistemi yükleyemedim ve yüklenemiyor.. zaten bana makina gelirken içinde işletim sistemi yüklü değildi.. ne yapacağımı bilemiyorum yardımlar için şimdiden teşşekkür ederim

• ben dıyorum amerıkada kı hasarlı bozuk makınaları turkıyede bıze satıyolar :) saka bı yanaa defalarca dıyorum gelın dava edelım bu dell ı

arkadasım sorununa gelınce
    hıcbıse anlamadım nasıl yuklnmezkı

sen gerı ver makınayı aldıgın yere
  • valla makina geldiğin hiçbirşey yüklü değildi.. hatta ilk önce free dos operatşng system install cd sini yüklemem gerekiyormuş onu yükledik kurulumu başarıyla tamamladım.. üstüne de xp kurmaya çalıştığımda makina hdd i tanımlı değil ya da göremiyor gibi bir hata veriyor... çözmezsem sonu geri vermek olucak gibi görünüyor

estore.com dan alışveriş yapılmaz bunuda anlamış oldum
    makina bu ve burdan aldım

http://www.estore.com.tr/estore/Products.aspx?catalog=SpecialCatalog&productid=ELARD0002(BilgisayarBase)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudoyku -- 21 Haziran 2008; 15:10:28 >

• makına ıdare eder ama neden ddell freedos olayı yapmıs kıı onu anlayamadım
  • vistayı kuruyor ama xp yi kuramıyor.. vistayı kurmama rağmen sistem açılmıyor... ne yapıcağımı şaşrmış durumdayım
  • yaa bu sıstem yuklemeden oncee notebook system software gıbı bıse war onu yukle belkı duzelır

dell ın sıtesınden
  • chazzkmnst çok teşşekürler yardımlar için vistayı yükledim çok ilginçtir sistemde 64-bit görünüyor fakat bilisayarla gelen cd de driverlar 32 bit bundan bi gariplik var gibi geldi.. daha önce hiç vista kullanmamış biri olarak ve de 64- bit yeni geçtiğimi sanan biri olarak durumu biraz garipsedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kudoyku

chazzkmnst çok teşşekürler yardımlar için vistayı yükledim çok ilginçtir sistemde 64-bit görünüyor fakat bilisayarla gelen cd de driverlar 32 bit bundan bi gariplik var gibi geldi.. daha önce hiç vista kullanmamış biri olarak ve de 64- bit yeni geçtiğimi sanan biri olarak durumu biraz garipsedim

nasıl 64 gorunuyor kı

yardm edemedım ama yıne de rıca ederım burası dh herkesın yardıma ıhtıyacı war
    ve tabı yardm etmek lazım
  • Yahu arkadaşlar bilip bilmeden konuşup duruyorsunuz biliyormusunuz..

Bakınız imzamda bu ürün için gerekli tüm detaylar açıklanmış ayrıca bu ürüne Xp kurmak isterseniz normal olarak xp kuramazsın bu ürünün hdd si ide elinizdeki xp ninki ise sata driverler içerir demekki sizlerin ide dirvlerleri xp ye entegre etmeniz gerekmekte ve sonrasında xp yi kurabileceksiniz tamam kurduğunuzu farzedelim ee ondan sonra ne olacak xp ye uyumlu drivler ler lazım size oda klupte açtığımız konuda var lütfen araştırın daha sonra ürünü yerin ha ürünün eleştirilecek bir yanı varsa birlikte eleştirelim değilmi.

Şimdi imzama bakın ve klübümüze bir gözatın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.