Şimdi Ara

dell inspiron 1545 G87P45

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • carrefoursa da 1499 'a 12 taksit özellik olarak core 2 duo P8700 2.53GHz işlemci 4GB ram 500GB HDD Ati radeon mobility 512 MB paylaşımsız HD 4330 fiyat olarak uygun gibi ama ekran kartı konusunda konusunda bilgisi olan varmı birde e-sata ve hdmi çıkışı varmı

• yokmu kimse arkadaşlar
  • bilgisayar çok güzel de studio 1555 modeli de teknosa da 1600-2000 lira - çok güzel . bence onunla karşılaştır.
  • ben 2 hafta önce vatan dan studio 1555 250 gb hdd li 6600 işlemcili olanı eşime aldım.maşallah nazar değmesin çok memnunuz.dell in internet sitesi çok mükemmel güncellemeler çok iyi.laptop oldukça sessiz ve ısınmıyor.çok şık ve kullanışlı bir model.numpad olmaması bir eleştiri konusu idi hatta eşimde onu sorun etmişti bugün baktım tıkır tıkır kullanıyor klavyeyi ve alışmış sorun etmiyor.bence zaten numpad sorun değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velociraptor -- 10 Kasım 2009; 21:45:03 >
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı alıp kullanan varsa bize hakkında biraz bilgi verebilir mi? carrefour da ki fiyat bana sıcak geldi, hazır msi elimde patlamışken alayım diyorum, ancak çok araştıracak vaktim yok.. Bu bilgisayardan memnun kalan varsa(oyun, sıcaklık, performans ve benzeri açısından) bizimle paylaşırsa sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: a50

carrefoursa da 1499 'a 12 taksit özellik olarak core 2 duo P8700 2.53GHz işlemci 4GB ram 500GB HDD Ati radeon mobility 512 MB paylaşımsız HD 4330 fiyat olarak uygun gibi ama ekran kartı konusunda konusunda bilgisi olan varmı birde e-sata ve hdmi çıkışı varmı

Merhaba

Bu Inspiron 1545 kasalarında HDMI ve E-Sata çıkışı bulunmamaktadır. Ekran kartı da hardcore bir oyuncuyu tatmin edecek seviyelerde bir kart değildir ancak genel olarak oyunları açar ve oynayabilirsiniz.
  • hdmi çıkışı olmaması kötü, e-sata beni pek ilgilendirmiyor açıkcası, önceki laptopumda geforce 9600m gt vardı o yüzden ikilemde kaldım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ornitorenk

hdmi çıkışı olmaması kötü, e-sata beni pek ilgilendirmiyor açıkcası, önceki laptopumda geforce 9600m gt vardı o yüzden ikilemde kaldım..

E-Sata çıkışı için Dell'in Studio 1555 kasalarını tercih edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.